165

Анонимен

преди 3 години

6 милиона затворени в Мадрид под карантина, а тук някакви "умници" ми се правят на детективи...Излиза, че всички испанци са по-прости от *** форумния *** ...

164

ОБЯСНЯВАМ:

преди 3 години

1 033 ПАЦИЕНТИ В МОМЕНТА В КЛИНИКИ, ПО 1200ЛВ Е ПЪТЕКАТА, ПРАВИ НАД 1 200 000 ЛВ ДАЛАВЕРА САМО В МОМЕНТА! СМЯТАЙТЕ ЗА 7 МЕСЕЦА ДОСЕГА КАКВИ КИНТИ ОКРАДОХА ГАДОВЕТЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!ТО ТАКОВА ЧУДО ПРИ ЧУМАТА В 1448 Г. НЕ Е БИЛО!

163

Анонимен

преди 3 години

До 189 Ти си носи маската. Нали те пази, няма да се заразиш. Защо си се загрижил толкова за останалите, г-н Биология

162

До 190

преди 3 години

Не се прави аутопсия на заразени, папая такава!

161

Анонимен

преди 3 години

АМАН БЕ! ВЪВ ФБ, КОЙТО ВЕЧЕ Е ЛЮБИМАТА МИ МЕДИЯ, БГ ПРОФЕСОР ВИРУСОЛОГ ТВЪРДИ, ЧЕ СЛЕД АУТОПСИИ НЕ Е ДОКАЗАН 1 СЛУЧАЙ НА СМЪРТ С ПРИЧИНА ГРИПА КОВИД!

160

Анонимен

преди 3 години

Тая папая, която посочвате, че имала положителен тест за Ковид, има и по-голямо IQ от вас. ***. Дори една маска не можете да носите като хората. Слагате на устата, но не и на носа, щот маимуни в час по биология не са влизали, за да знаят, че са свързани и трябва да покриеш и двете, за да има смисъл. После що се връзвате на конспирации, на народни хора и на Рачков. Щот сте овце

159

$$$%%%

преди 3 години

Ковид тролчетата се събудиха и почнаха да заработват и щтракат лайкове през VPNa до безкрай.

158

Анонимен

преди 3 години

Хората, които са прекарали заболяването и дават тестове, докато получат два отрицателни отделно ли се водят или влизат в общия кюп" положителни проби" или иначе казано новозаразени? Някой занимава ли се с това да отделя тези случаи?

157

Анонимен

преди 3 години

Ще се процедира по схемата затваряне на конкурентните бизнеси под предтекст че в дадени заводи има болни от коронавируса.

156

Анонимен

преди 3 години

До 186 Няма. Ще си вярваме на масовите медии и на теб. Даже вече има нова религия "вярващите в ковид от седмия ден".. Може да се присъединиш

155

Анонимен

преди 3 години

Има "хора", които целенасочено пишат дезинформация срещу тази епидемия за да предизвикат хаос в обществото с подценяването на проблема...Не се хващайте на г'лупостите на тези ***. Целта им е да провалят държавата и управлението и като се предизвика голяма скорост на заразяване и последващи жертви .

154

Анонимен

преди 3 години

Лъжат, никой не е болен от ковид, най много 1, 2 и то без симптомни, да ви го пъх.на..т 100 магарето на всичко ковид маниаци, докато сте с маските и пищите от кеф

153

Анонимен

преди 3 години

Зама иде. С идването на зимата ще могат да фалшифицират данните както си поискат.Пи си ар теста засима всяко остро респираторно заболяване като коронавирус.

152

Ст.Чилингиров-младши

преди 3 години

В часа на класа учителката разпитва децата къде са ходили през уикенда, накарала се хубаво на Иванчо, дето го водили във Велинград, на Марийка-била на Витоша, похвалена била Златенка, чието семейство отговорни българи си стояли събота и неделя само вкъщи, през цялото време с маски :))))))

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133То пък защото на тази другата сме и видели трудовата книжка и стаж...

150

Анонимен

преди 3 години

'' Починалите, при които е бил доказан COVID ... ''..............ето това вече е по-коректно, ... а не ''починали от'' ковид.

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Според мен Златена може да е част от щаба. Може в щаба да имаме и член който се чувства жена и да пише във форума.

148

до 171

преди 3 години

Още април месец имаше офис на уникредит в центъра. След това и други офиси в страната са били затваряни за дезинфекция. Редица полицаи в София го изкараха. Но ти чети партенки по цял ден. Кажи, беше ли там като те правиха вашите? Не ми отговаряй на въпроса с въпрос.

147

Анонимен

преди 3 години

До ЗлатенаМаската няма да те спаси от вируса. Ако болен те наплюе в лицето то за да се спасиш трябва да си в скафандър а не с маска. Вируса минава през маската.

146

Анонимен

преди 3 години

Оо я виж Златена се появи, чакаме постове и от другите ти псевдоними