8

Анонимен

преди 3 години

Това, че над 60% подкрепят протестите си е една лъжа.ПодкрепяХА ги в началото, когато още не се бяха радикализирали, когато не се знаеше още за финансирането им и за нацисткото поведение на хората от "Възраждане".А когато затвориха булевардите с месеци хората направо се отвратиха от тях.Ако ги харесваха 60% нямаше да отиват вечер по стотина души.........Ако беше отишъл на пълния площад, не само, че ще бъдеш бит, а и еб*н!

7

Майора

преди 3 години

Вместо да дава акъл да каже как управляваната от него болница натрупа 23 млн. лева дълг и тогова да говори .А колкото до комунистите те искаха България да стане 16 република на СССР!

6

Анонимен

преди 3 години

БСП смятат малии. Те тия верно си фантазират как ЕС ще кажат на Бойко да дава оставка и ще им дадат властта на тях както руснаците едно време. Яко са изтррщели горките.

5

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 3 години

Тоя безроден БСПдираст, яко е крал като директор на държавна болница, и я фалирал за винаги.

4

Даже

преди 3 години

според Фатмакот няма изобщо вирус.*** кашляйте спокойно и на воля.

3

Анонимен

преди 3 години

Другия път ще го документирам и ще го пратя в Брюксел да видят как здравния работник в нас дава пример за носенето на маски докога

2

Анонимен

преди 3 години

Нека Европейския съюз види случващото се в България доктори и сестри не носят маски тия подиграват ли се с нас вече.За един ден съм видял горе долу в един град 10 доктора и 10 сестри без маски и шлемове въверигите а това какво е те нали дават пример бе

1

Анонимен

преди 3 години

Това, че над 60% подкрепят протестите си е една лъжа.ПодкрепяХА ги в началото, когато още не се бяха радикализирали, когато не се знаеше още за финансирането им и за нацисткото поведение на хората от "Възраждане". А когато затвориха булевардите с месеци хората направо се отвратиха от тях. Ако ги харесваха 60% нямаше да отиват вечер по стотина души.