308

777

преди 3 години

В Германия е по зле. Нямаш право на свободно мислене. Както го пише в учебника така трябва да го напишеш на изпита. Една твоя дума и ти вземат точка от резултата. Учиш наизуст и не мислиш.

307

Анонимен

преди 3 години

Особено паразитно според мен е увлечението по такива касички за пари като сайта "Уча се".Гледах им рекламите и ми беше достатъчно - хем ти взимат парите, хем обясняват като на маймуни и ги учат на глупocти.Особено по физика и химия.Както и да е.

306

Анонимен

преди 3 години

На каква база е твърдението?

305

Коментар

преди 3 години

Така става като целенасочено се сриват нормални човешкиценности като морал, уважение към личността и институциите!В България целенасочено се работи срещу тези ценности, зада може като върнат тоталитарния режим хората да въздъхнатоблекчено и да не протестират!

304

когато бяхме малки

преди 3 години

До Чудно Трябваше да порастем големи, а когато пораснахме- тогава остаряхме............

303

анонимен

преди 3 години

*** ли са Българите?

302

komitataей

преди 3 години

Колкото по-вече пари наливат по зле -то малко книги трябва да си чел да с е сетиш че без реформи в сектора няма д а има резултат,който стане министър промени ,нови програми и отчитане на дейност

301

Факт

преди 3 години

Махнете неграмотните турци и индийци и картината става друга.

300

Анонимен

преди 3 години

Отделя се повече време на формата отколкото на съдържанието...

299

Маке от Северот

преди 3 години

За какво им е на тираджийте и шивачките от Балканска Татария да знаят кой е Яворов???

298

Анонимен

преди 3 години

ЕС е прав. Неграмотността става все по-голяма и то не само сред ромите. Наскоро млад човек ме попита не къде е, а какво е изток. Т.н. "социални", а на практика антисоциални мрежи, оглупяват младите и им изяждат времето, давайки им илюзорната представа за свобода, контакти и ценности. У нас няма нито един сериозен сайт по геополитика, икономика, социология, литература и т.н. Доколкото има някои те са нищожно слаби и се различават единствено по по-бледия си или наситен жълт цвят.

297

Анонимен

преди 3 години

Българското образование не на най ниско ниво в Европа а под средното европейско ниво, уточнявам го защото в статията не се уточнява тази подробност , да няма вдигане на нивото спрямо 2018-19 но няма с спад ,въпреки че реформите са започнати не се отчита резултат от тях, което трябваше да е следствие от реформите.Но реално са необходими данни за 20-21 за да се установи дали има ползи от реформите.Което означава че трябла да се намерят правите реформи за вдигане на образованието , а не чесанеуки

296

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Aми децата нямат книги! Комунистити им ги взеха!

295

НОБЛЯДсорриНОБЕЛ

преди 3 години

до 334 "Сеедно България да изготви доклад ,че проституцията във Франция и Холандия е по ДОБРЕ заплатена и развита" Съгласен съм. Тука само евтини Нобляди, сорри Нобели

294

НОБЛЯДсорриНОБЕЛ

преди 3 години

до 334 "Само ,че българските деца всяка година печелят медали по математика,физика,химия." Разбира се,световно прочути са. (хи хи)

293

Не извратен тип

преди 3 години

Според ЕС,всички във Бъгария са лоши и пропаднали ,само Борисов е образован и полезен

292

Анонимен

преди 3 години

Само ,че българските деца всяка година печелят медали по математика,физика,химия.Сеедно България да изготви доклад ,че проституцията във Франция и Холандия е по добре заплатена и развита

291

Дебилландия

преди 3 години

Прости,нагли,крадливи,мързеливи,агресивни.Това са ***

290

Анонимен

преди 3 години

Все по-зле ще става - матряла все повече измургавява!

289

Родител

преди 3 години

Докато българските родители пускат децата си на училище , за да се отърват от тях за известно време, така ще е ! Отделно българските ученици ходят на училище , за да покажат новия си телефон, да покажат новата си татуировка, новите си прашки , новата прическа на интимния си триъгълник , новата си просташка мисъл за живота , лишен от смисъл и изява! Огледайте ученици около училище по време на междучасие - цигари, дрога, гологъзене и простотия !!