198

Анонимен

преди 3 години

Герберастите бял ден няма да видят от тези протести...на тиквата са му потънали гемиите...уж има много пари,а изглежда нещастен...

197

Анонимен

преди 3 години

209Анонименпреди 4 часа 0 0До 197. Анонимен ,институцията арменски поп е съществувала в султанския диван и е защитавала християни жалващисе ........######################Точно.Тези също са жалващи и са християни.

196

Бибитко

преди 3 години

Парите къде ги взимат всяка вечер за лесарства и свещи да ти дадът.

195

Съвет

преди 3 години

Мистъра на здравеопазването да забрани събиране на много хора на едно място. Искаме статистика колко от ново заразените са участвали в протестите , за да знаем има ли ефект.

194

Анонимен

преди 3 години

До 197. Анонимен ,институцията арменски поп е съществувала в султанския диван и е защитавала християни жалващисе ........

193

Анонимен

преди 3 години

Ще ви видим зимата:)))))))))))))

192

Анонимен

преди 3 години

Как всичките 30 *** се разделиха на 3 и направиха шествие:))))))))))))))))

191

Ристо Божковия

преди 3 години

Поредна вечер на митинг на ДСБ и симпатизантите на крадливия приватизатор Косто мавера!!! Електората обаче е доста рехав и се събират макс 2000 човека. Това при 50% изборна активност отново не стига за влизане в парламента, но за това пък претенциите да казват на целия народ, че искат тяхната крадлива партия "Дай България" отново да краде с шепи, продължават нагло да се случват :D

190

***

преди 3 години

Колко подробно отразявате шепа маргинали

189

Анонимен

преди 3 години

още ли има миризливи протестъри - щот не са беха къпали цяло лято и спаха до контейнирите за смет

188

Пари за тролове

преди 3 години

Вместо да харчите пари за *** ги дайте за по- смислени казуси.... Господ Ви гледа.....

187

Ветеринар

преди 3 години

Предлагам всички протестиращи да бъдат кастрирани, с цел подобряване на гласовитеим възможности за да бъдат чути от глухитеБорисов и сие.

186

Аре

преди 3 години

чупката от политиката. Никога повече герп

185

Анонимен

преди 3 години

Димдавиняма:) гербаджии

184

Тонката

преди 3 години

ЕП отхвърли текстовете на герп и опг, сега ще видят и друго;);););););):)

183

Анонимен

преди 3 години

След ,като и в Брюксел им показаха среден пръст проституиращите все пак имат още една инстанция ,където да се оплачат от "лошия,"Борисов.Да се жалват на АРМЕНСКИЯ ПОП. Главния жалбоподател -толупа Бабаджан.

182

Трети закон на Нютон

преди 3 години

Отвратителните клошари и техните щурмоваци правят всичко,за да откажатнормалните хора от изразяване на несъгласно мнение,протест.Рано или къснообаче палачинката ще се обърне и отпадъци,яйца и др."оръдия на труда"натези ренегати ще се изсипят върху техните офиси,катуни и пр.смрадливитехни местообитания.Заслужават си го.

181

Анонимен

преди 3 години

Искали оставка ,защото Божков бил обиден на Борисов и Гешев.Ана зеления чорап и сие много им се е приискало служебно правителство.И аз искам много неща ама йок.Няма.Март месец има избори.Който иска да управлява ,да се яви и ако народа му гласува доверие, да управлява.Всичко друго е "мижи да се лажем."

180

До Оставка

преди 3 години

Сега този ако го питам за какво оставка? Знам и отговора му - Не знам, ама исакм Оставка!Втори въпрос към него - а после на къде? Пак знам отговора- не знам, ама искам Оставка!Трети въпрос - какво предрагаш ти лично? Пак същото - не знам, ама искам Оставка!

179

Анонимен

преди 3 години

До Оставка !Кой ще сложим после, другарю?Бабикяната - премиер, Минека - овенен министър, Хаджи-Генчовото министър на МВР-то, той нали много разбира от вътрешен ред.Държавата е в такива батаци, че Бойко ако се махне, всичко затъва.А вие сте просто едни мародери, спонсорирани от хазартен бос, който се крие като пръднал заек в люцерна.Стига с тая оставка, омръзнахте до смърт на всички с крякането си в жабешки хор, нямате алтернатива.Не щем пак комунисти, другарю, 45 години стигат!