14

м,да

преди 3 години

Италия-раят на мафиотите политици!

13

Анонимен

преди 3 години

Между март и май, Италия с неоценимата руска хуманитарна помощ, овладя епидемията, но сега е изправена пред траен ръст на новите случаи през последните два месеца. Ще помогне ли Русия на Италия, ако епидемията се разрастне? Каква беше благодарността на Италия към Русия? Благодарността на Италия към Русия беше в строго съответствие с европейските ценности. Само месец, след като руснаците ликвидираха епидемията в Бергамо, Италия без да се двууми и с готовност подкрепи евросанкциите срещу Русия.

12

Анонимен

преди 3 години

В Америка на вътрешната страна на маските производители изписвали предупреждение че те не предпазват от вирус. Моето мнение от самото начало е че тяхната цел е да втълпяват вина и да отнемат права. Маската зомбира и подчинява хората. Да пукна ако не е така.

11

Анонимен

преди 3 години

Маските не ограничават разпространението на коронавируса! Това е доказано от практиката! Въпреки масовото носене на маски в Западна Европа болестта върлува. Има сериозни съмнения, че тук нямаме коронавирус заради почти 100 %-то не носене на маска на открито и 50 % носене на закрито.

10

6/35

преди 3 години

До вироса "Това не е достатъчно!" Май имаш сериозни комплекси, комплексарче си.

9

IVAN

преди 3 години

Вируса , кефиш ме. Иначе манипулацията за съжаление си врши работата

8

Анонимен

преди 3 години

мача им диктаторска

7

вироса

преди 3 години

Това не е достатъчно!Маските трябва да са задължителни и вкъщи, а държавни служители да правят проверки по домовете без предупреждение и без право на отказан достъп.По улиците да патрулират военни, като спрямо нарушителите без маски да се прилагат военновременни закони - разстрел на място.Да бъдат създадени доброволчески отряди, които да подпомагат армията - могат да бъдат и особено ефективни в прочистването на паркове и планини от нарушители. Телата да заравят на място.

6

Анонимен

преди 3 години

Хора,нормални ли сте?Тръмп се разболя,изкара си го като мъж и всичко е ок.Стига с тоя вирус.Не той е опасен,а новия тоталитаризъм чиито символ са маските.

5

Анонимен

преди 3 години

Нормално...Същото се очаква и тук.Макар, че от маските едва ли ще има ефект. Дистанцията и ограничаване на контактите беше начина,но на никой не му пукаше.

4

Анонимен

преди 3 години

С такъв глупав папа Италия се оказа на дъното преди Венеция.

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Добре че се прибрах на време от Италия,щото с тези маски...сега,не можеш да...цунеш една италианка кат...хората.

2

А в България кога?

преди 3 години

Само питам.

1

Анонимен

преди 3 години

Италианците да се пазят, че хаплогрупата R1b доста жертви дават, гледам испаньолците и индиосите напр в Перу са първи