6

Феминистът

преди 3 години

На снимката виждаме трима лекари в скафандри като за космически полет. В заглавията от други статии се появява гумена ръкавица с надпис Stop Covid. На други заглавни снимки има още страшилища в маски и очила, като че ли ще се заразим и от самите снимки. Правите ли някаква аналогия? Който е пушач може да си погледне цигарените кутии и да види страхотиите от картинките върху тях. Този снимков поток от страхотии води до подчинение за изпълнение на команди по навик - нещо като строева подготовка.

5

Феминистът

преди 3 години

След тези скафандри от снимката пак са заразени! В болниците не пускат без маска, а лекарите също носят маски. Тогава как тези лекари са лепнали коронката. Или по-важно е да попитаме на колко още болни хора са я предали през маските. Защо не направят поне едно вътрешно проучване какъв е делът на болниците в предаването на инфекцията?

4

Тачо

преди 3 години

Да се обезщетят веднага! Джипа да посети Пловдив и хич да не слиза като предпазна мярка, а направо Дядо Мас да хвърля чувалчето пред портала на болницата!

3

Анонимен

преди 3 години

Тези зъболекари смятай що народ са заразили... ужас

2

Коментар

преди 3 години

Само медици,даскали,кметове,милиционери,държавни чиновници ги хваща тоз вирус!Яко точене и крадене на нашите здравни вноски пада!Не съм прочел досега вируса да е хванал някой миньор,орач,копач,стругар,зидар и др бачкатори на физическия труд!

1

Я па я..!

преди 3 години

До сега беше страшно. Сега идва ужасяващото.Няма желаещи лекари де лекуват Ковида и напускат.