16

Коментар

преди 3 години

То в нормална държава по лесно ще вземеш книжка за самолет отколкото тука за мижава количка!Тез таканаречени инструктори гледат да те оберат до последната стотинка без да им мигне окото

15

Анонимен

преди 3 години

Учебните коли в общинските училища се използват за командировка, лична и служебна работа на персонала. Колко учебни коли ще видите пред някой хотел за семинари, обучения, среща на директорите на гимназиите. Прекалихте, но правите другите на прости и невежи.

14

Анонимен

преди 3 години

Тия милионери един лев данъци не са плащали през живота си, никога не дават касова бележка, а надигат вой до небесата. Само гледат как да не те научат на нищо, за да трябва да им плащаш за по-скъпите допълнителни часове. Корупцията в ДАИ винаги е била с любезното съдействие на инструкторите.

13

Анонимен

преди 3 години

Автоинструкторите няма място в държавни и общински училища. Не може трета гимназия да им дава шофьорски книжки. Или ще бъде гимназия по авторатранспорт или търговска, строителна, земеделска(леки автомобили не орат и сеят земедрлската земя)

12

от 11

преди 3 години

Може разбира се, но в Германия също както у нас е задължително да караш курс при инструктор. В Белгия вземаш теоретичния изпит и ти дават учебна книжка, с която имаш право да шофираш /с някои ограничения/. В едногодишен срок се явяваш на изпит. Само ако те скъсат си задължен да вземеш определени часове при инструктор. На практика огромната част от младежите ги учат родителите им да шофират и вземат книжки без изобщо да видят инструктор.

11

Анонимен

преди 3 години

При държавното подкупа е за по голям колектив.

10

Анонимен

преди 3 години

До11. Е неможели като в Германия, Швейцария. Тия държави да неби да са бавно развити.

9

Анонимен

преди 3 години

предния път бяха недоволни от предложението изпитите да се карат на държавен автомобил и държавен инспектор да присъства, защото учениците нямало да могат да карат на нова кола. Е ако не могат да карат на друга кола освен учебната, значи не сте ги научили да карат!

8

Геврекчия

преди 3 години

Да го направят както в Белгия. Тогава тези лентяи-касички, не само ще протесират, ами направо ще изреват на умряло.

7

Бат Милчо

преди 3 години

Сбирщина тарикати и далавераджий... От качеството на шоферите в БГ ти става ясно тези как продават книжки.

6

Анонимен

преди 3 години

Теоритичната подготовка при мен беше даване на една книжка, която да си чета и сама да се готвя за въпросите.Самата практика беше из квартала.Аз поне имам достатъчно акъл да знам, че за шофьор не ставам и не карам, но колко други могат да се похвалят със същото след такива мижава подготовка?Затова както са ви се събрали на паветата, всеки един служител на НАП, ДАИ, КАТ да си хареса някои и да го закара за проверка.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия на нищо не ги учат какво искат сега?Учат ги само клаксони да натискат!Създават убийци на пътя като онзи дето уби Милен Цветков!

4

Терсенето

преди 3 години

Деветдесет процента от тия ако ги изпиташ по правилник за движението по пътищата ще бъдат позорно изгонени да сричат над сложната библия според техните предстсви.

3

Анонимен

преди 3 години

Контрол трябва, иначе само прибират едни пари и като цяло трябва да се направи като в САЩ, учиш се на семейния автомобил и когато си готов взимаш книжка, тези фирмички само прибират пари за едното нищо.

2

АКО.....бързаш.....

преди 3 години

Бадева пари да прибираш за ''работата'' си и да протестираш, това е трудно разбираемо!

1

Анонимен

преди 3 години

Сега му е времето да се протестира, щото разпорената тиква на всеки пуска.