99

Анонимен

преди 3 години

Божеее, та той е сред първите ваксинирани, след като одобриха ваксината в Русия. Няма да дочака те, не ставайте смешни.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Не са лидери, а предатели. Макрон и Меркел предадоха Европа на синовете на Аллах. Макрон е такъв лидер, че предизвика най-големите протести във Франция от половин век, а Меркел я мрази цяла Европа.

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Макрончо и бабка Меркел не съм ги виждал без маска цяла година.Това са хора лидери.Те трябва да дават пример на населението.

96

Анонимен

преди 3 години

Това са мъже и лидери,Те трябва да вдъхват кyраж на населението, а не да го плашат. Макрончо и бабка Меркел не съм ги виждал без маска цяла година.

95

Анонимен

преди 3 години

Защото не се среща почти с никой,стои си в бункера,а ако се среща човека се тества. Сега като се ваксинира със спутник 5 ще излезе от бункера без маска.

94

noFreeman

преди 3 години

Не, просто е наясно, че всичко е стъкмистика за контрол над населението и го използва, като в 72 страни... ами в останалите, който са 2 пъти повече??? Не казвате, че там е забранено да се говорят измислици!!!

93

haha

преди 3 години

Просто не е изкуфял синекурен чиновник от ЕС

92

Анонимен

преди 3 години

Вие се бъзикате с руския цар,ама на никой и не му минава през главата,как този човек се оправя с толкова много алкаши.

91

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е да прочетеш изречение от типа на "Владимир Путин никога не се е появявал публично с маска.", за да констатираш лекомислието в коментарите в редакциитe на колективно-западните ежедневници. Истината е, че Владимир Путин още в началото на пандемията се появи не само в маска, а в пълен изолиращ скафандър при посещението на инфекциозна болница край Москва.

90

Анонимен

преди 3 години

Over the rainbow!!!

89

Напротив

преди 3 години

Путин винаги е с маска.

88

Анонимен

преди 3 години

Как успяхте да зебележите това несъмненно прстъпление на другаря. Няма глаголи като полудял,стероиди и други обидни думички. Меко сравнение за това геройско поведение.

87

Анонимен

преди 3 години

Меже би се е ваксинирал но го е срам да со признае ?

86

Ron Burgundy

преди 3 години

Поредната глупава и невярна статия. ПРИМЕР : влезте в ютуб и гледайте ежеседмичното предаване МОСКВА , КРЕМЪЛ, ПУТИН........среща се той с който иска и трябва и няма никакви тунели. Президента на Киргизтан дойде с кола и си говориха съвсем нормално.

85

Анонимен

преди 3 години

Путин също никога не носи маска, непредпазлив ли е като Тръмп?===Заглавието е много тъпо и не знам дали на някого му пука за внимателно очертания проблем. Няма ли начин да използвате някакви неутрални фрази? Ще ви се вдигне рейтинга като медия.

84

Анонимен

преди 3 години

Те на тия като П-тя и Тромпета не им трябват маски.Ламаринката отзаде - това носят.

83

Анонимен

преди 3 години

И Радев се подигра на вириса от връх Шипка на 3 март 2020. Там нарече вируса - вируса на страха и вируса на предателството. Той едва ли е информиран.Путин не носи маски защото не излиза на Червеният площад като Че ГеПутин.В България си имате Че ГеРадев.Екс шефа в кабинета на Радев - Калоян Методиев беше болен от коронавирус заради излизането му на протесите.Путнин работи в резеденцията си онлайн. Не е рискувал здравето си.Докато в България е пълно с ковидиидиоти на всички нива неверници.

82

Военен бюджет

преди 3 години

В Русия - 5.4% от БВПВ САЩ - 3.3% от БВП.в Русия произвеждат много малко 13 пъти по-малко от Сащ затова и в абсолютна стойност - общата сума за военния бюджет е много по-малка.Но Руснаците искат да компенсират и вдигат процента на военната индустрия.

81

Анонимен

преди 3 години

Путин знае, че този вирус е измислица. Колкото да сложат маски и закони за овцете.

80

Анонимен

преди 3 години

Наясно е с измамата и не си зомбира населениетои не се прави на *** като ДончоА ЕС ще чака на опашката послкедни за ваксинаВаксина имат Русия, Китай, скоро САЩа вие гордсите европейски граждани ще обикаляте по улиците с раничкабезработнии ще чакате напролет англиската ваксинаи дотогава ще стеАнглийския Пациенти ще носите маски, защото искахте капитализъм Ами получихте си гоЯжте банани и разказвайте вицове за Бай ТошоСега е разрешено