5

Феминистът

преди 3 години

До Безплатно 4.Мисля, че имате основание да твърдите за други инфекции. Всички други инфекции са неглижирани от ковид паникьорите. Намерих формула за праймер в PCR тест, който усилва концентрация еднакво добре както на SARSCov-2, така и на SARSCov от 2002 година. Кой вирус търсят и намират всъщност? Но това са все още мои подозрения, търся още формули на праймери и пълни геноми на коронавирусите при хората. Ще имам и по-добра търсачка за съвпадения.

4

Безплатно

преди 3 години

Също така, от личния си лекар можете да получите безплатни съвети, къде точно да отидете и какво точно да направите, за да сте сигурни, че сте се заразили с ковид19, преди да си направите безплатния PCR тест, който всъщност не е тест за ковид, а за други инфекции.

3

Аз

преди 3 години

Не слушайте какво се говори и пише в България, а гледайте какво се прави. Държава на автопилот.

2

Бау

преди 3 години

супер

1

Анонимен

преди 3 години

Поразена съм от наглостта и липсата на абсолютен професионализъм, колегиалност, лекарска етика и търсене на евтина сензация от персони като Мангъров и Първанова. В шок съм как хора в обкръжението ми, които съм считала за образовани и интелигентни, приятели, пишат и правят генерални глупости и нелепости, протестират срещу носене на маски, спорят, кодошат се и се келешат с този вирус. Това пише дългогодишният доктор Елена Радева на страницата си във Facebook. Тя уточнява, че е лекар с 30-годишна практика, 20 от които са във Франция.В България до момента не е имало и първа вълна, в сравнение