38

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

"Свестните у нас считат за луди,глупецът вредом всеки почита:"Богат е", казва, пък го не питаколко е души изгорил живи,сироти колко той е ограбили пред олтарят бога измамилс молитви, с клетви, с думи лъжливи."Хр.Ботев

37

anonimen

преди 3 години

zasto se triyat komentarite vednaga na nykogo zastooooo li to e yasno

36

Аааа

преди 3 години

А, колко смятат, че замята е плоска?

35

Анонимен

преди 3 години

Само 18%?! Това са добри новини! Като цяло, българинът е катастрофално ***, така че 18% е много нисък процент. Очаквах нещо от сорта 70-80%. Мисленето е отражение на доходите.

34

Видял

преди 3 години

Запомни- никога не кълни!Най- големият грях!===Най-големия грях е, ако откраднеш от беззащитно сираче или му направиш нещо лошо !!

33

Анонимен

преди 3 години

До 46:Хранителните разтройства винаги са били психичен проблем...

32

Дрисльо

преди 3 години

Дето се вика може да си се посрал на нервна почва.

31

Към автора

преди 3 години

"Поне двама от всеки петима са се срещали по един или друг начин с психични разстройства като депресия, хранителни разстройства и др."От кога хранителните разстройства спадат към психичните?

30

Анонимен

преди 3 години

Ами това е вярно - просто ракията трябва да е много (смъртоносна доза) и съня да е вечен. Това решава психичните проблеми.

29

до 26

преди 3 години

Кви цигари намесваш бе, алкохолик, мозъкът ти е на слюнка от тоя алкохол. Табелки с черепи искал по бутилките, хаха

28

арбайт махт фрай

преди 3 години

В България е пълно със хора със психически проблеми, а и тива дето се правят на лyди.В Китай има трудови лагери и тежкият физически труд, ще излекува мнооого от тях.

27

Доган каза отдавна !

преди 3 години

Милен Цветков и той не пушеше и не пиеше!------Да ама голямата му уста го съсипа.Безрасъдно критикува неправилно !

26

Не дай Боже !

преди 3 години

Питате дали водата решава проблемите ?!Догодина с липсата на питейна вода, ще го разберете, но по трудния начин ...

25

До 31

преди 3 години

Като ме блъсне ненадейно кола и после ще съжалявам, че съм пестил от пушенето, пиенето и пръжките. Разбрах, да. Благодаря за просветлението.

24

Анонимен

преди 3 години

До БаткоАз пробвам да сваля някое гадже предимно, не че ми се получава, от недеродво пърцане идва всичко.

23

Анонимен

преди 3 години

... и с бой

22

!@#$

преди 3 години

Всъщност, оказва се, че 18% от българите имат някакъв зачатък на интелект. Другото е нещо клонящо към зеленчука, който се доверява на "депо-инжекция" в ***, там с бавно освобождаване. А сега сериозно - не разбирам защо епелиптици по рождение управляват автомобили?

21

Див Петел

преди 3 години

Като опъна 2 големи ракии и ми се отпуска душата, става ми приятно на стомаха, живота придобива смисъл, забравям проблемите на работа, жената става привлекателна, бъдещето изглежда оптимистично розово. А като си отворя и една бира после, направо всичко си идва на мястото и получава смисъл.

20

До Анонимен 22

преди 3 години

А имате ли информация какво ви е писано? Моля, споделете за да видя за себе си и да почвам с парцуцата, наркотиците, пръжките и пушенето - тези тъй непрежалими удоволствия.

19

Павето

преди 3 години

За 2 години и половина бях спрял напълно алкохола, без да близна. Дойде измислената им пандемия, затвориха ни по къщята, затвориха автоматите за кафе, където редовно си взимах и си правех разходки и кросове след работа.В апартамента какво можеш да правиш, освен една ракия и дебело мезе....После ми обясмявайте, че всичко е до воля, тия *** проста смачкаха психически хората, не ми се мисли тия,дето ги глобиха с по 3000 лева за седене на пейка в парка дали не са се пропили и сдухали и те.