115

Кина

преди 3 години

Е, и ... А колко вече са със сериозни психични отклонения в следствие на рекламата на въпросното субектче, или както искате го наречете !?

114

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Проф. Витанов на базата на какви обективни данни построи това свое твърдение?Защо ми се струва, че това е само спекулативна догадка на математика. Не му отива. Уж учен, от БАН, а тиражира някакви голословни неистини.

113

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Глупости под шипковия храст от проф.Витанов!

112

Анонимен

преди 3 години

Защо продължават да говорят за 20-30 000 заразени, като 16 000 от тях вече са го преболедували? За какво да се подготвя системата? За общата бройка или за активните случаи?

111

..

преди 3 години

Самно дето 90% от заразените не щъкат по улиците, та да ги срещнем.

110

Анонимен

преди 3 години

Начи искам да срещна кой да е от групичката клакьори продажници и нац. предатели от щабове, мними професори доценти и експерти дето ходят да тролят по тв и новини, и да му се изплюя в лицето! Ако е с маска ще му я сваля с юмрук преди това .. *** бклуците гнусни ..

109

Безпартиен

преди 3 години

Що никой не говори за процента пчели измрели в България тази година от пръскане със забранени инсектициди. Ако някой си мисли, че това е по малък проблем от един Вирус, който видяхмче, че е алабала. Пускаш жалба, за която си плащаш 1000 лева за проверка и накрая ти казват неизвестен извършител. От кошер който не сме загубили вадим по 7-8 кг, при средно 60 всяка година. После като фалираме Ние и измрат пчелите наистина ще ядете един голям Трибуквен. Пък си говорете за вируси!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Не е важно колко се заразяват, а колко умират. Стига манипулации!

107

Откриха лечение на к

преди 3 години

Откриха лечение на ковид 19Киро Брейка замахва с кърпатаи изгонва вирусакиро брейка АМЕРИКАНСКИ ЦЕННОСТИ И ПРАВОСЪДИЕ

106

Анонимен

преди 3 години

Пак глупости на търкалета....

105

Анонимен

преди 3 години

грип като грип

104

Силви

преди 3 години

А аз цял живот вярвах на медиите, че пред науката няма тайни!!!!! Навремето медицината не е разполагала с много възможности и затова са се ограничавали контактите между хората и са се носили маски. Да, след епидемиите животът продължава, но вече е различен.Независимо дали говорим за чума, испански грип или коронавирус. Но малко наивно може би си задавам въпрос: Защо през годините учените отново са на ниво карантина и маски? След като политиците оздравяват бързо и за нас има надежда!

103

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Кой от вас щеше да разбере за този ковид ако не си пускахте телевизора? По улиците няма яко измрели, аз нямам познат нито познат на познат който да е болен или да знае за такъв. Ситуацията е следната: Излизам навън пече слънце, прекрасен ден няма облаци всичко е отлично. Прибирам се пускам ТВ и слушам, че всъщност няма слънце а градушка порой ураган, който дави всеки дръзнал да излезе. Гледам пак навън слънце но след като са го казали по ТВ значи аз съм се объркал и навън е потоп, ще стоя у дома

102

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Естествено, че ноември ще е критичен. Ако тогава спечели Тръмп на изборите - ковид ще затихне много бързо до края на годината. Ако случайно загуби , то тогава ковид истерията тук и 'случаите на болни от ковид' рязко ще скочат и на хартия ще почнем 'яко да измираме, докато не зомбират 80% от хората - това саковидиотите пред ТВ '. Ако се стигне до гражданска война в USA, то тогава ковид истерията ще се държи активна но с не много строги мерки - т.е. в позиция изчакване кой ще надделее там.

101

АХАХАХА

преди 3 години

стига простотии бе хора

100

noFreeman

преди 3 години

по голяма лъжа не бях чел... там където живея не съм срещал такъв... виж умиращи от рак, инсулт, инфаркт ... по 100 на ден в България... но това измислено нещо дето го дрънкат НЕМА... сигурно бая пари се наливат да го дрънкат...

99

Петър

преди 3 години

До Петре 94,Добър избор, нормалните хора да останат нормални. Но колко ли ще продължи тази нормалност? След няколко карантини във времето и стреса.

98

Анонимен

преди 3 години

1 на 1000

97

Анонимен

преди 3 години

Какви 30 000 бе ? Стига сте плашили хората ! В момента има малко под 6 000 вирусоносители. О тях в болница са около 800 човека ,а в тежко състояние са 30-40. Проблемът е ,че тия 30-40 човека имат шанс да оживеят 50 на 50 . А не както е в Европа .... При нас болниците са леш

96

Петър

преди 3 години

До Мария ИгнатоваРазбира се, че ще отмине. Но не е нормално да започваме всеки нов ден с притеснението кой сме срещнали и дали няма да отнесем карантина.След това ще срещнем друг колега или познат и се оказва, че отново сме в карантина.Това е безумие. Години наред карантина. И хората така ще свикнат след време с новото нормално, че никой няма да се съпротивлява.