11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8"Бритнаците да говорят за погазване на човешките права. Това виц ли е?"Не, защо да е виц?

10

Анонимен

преди 3 години

Тия бозавите пиянгури са вършили изключително големи зверства в самия Китай.Те са организирали и причинили най-зверския геноцид в човешката история, познат като "Опиумни войни".

9

Анонимен

преди 3 години

До ТерсенетоТо в днешно време в англия арестуват хора защото за постове във фесбук ад сотавят педофилски банди да воиолнеят на свобода, път тръгнали да говорят за човешки права. Тяхното собствено население е много по-подтиснато и унижено отколкото уйгурските терористи.

8

Терсенето

преди 3 години

Тия бозавите пиянгури са вършили изключително големи зверства във половината свят. Сега радетели за човешки права.

7

Анонимен

преди 3 години

Наглосаксите могат да бойкотират, но не могат да завъртят колелото на историята обратно. През последните години Русия и Китай се утвърждават като световни центрове на концентрация на управлението, а подлите нагли тихо изтичат в септичната яма.

6

Анонимен

преди 3 години

Бритнаците да говорят за погазване на човешките права. Това виц ли е?

5

Тиква загубена

преди 3 години

Дреме им на китайците

4

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Няма лошо - тя и лисицата казала, че гродето е кисело."Явно не знаеш какво означава фразата: означава, че говориш с пренебрежение за нещо което не ти е достъпно.В случая Олимпиадата е достъпна на Великобритания и обмислят да се откажат от участие. Неграмотен си и тук както в много други области.

3

Анонимен

преди 3 години

До РуменМисля че на последните 2 олимпиади са в първите 3-4 страни или там някъде.

2

Румен

преди 3 години

Томитата и без друго участват на олимпиадите с олимпийския принцип-важно е участието не медалите,така че от отсъствието им може да загуби само турнирът по хокей на трева.

1

Христо Христов

преди 3 години

Няма лошо - тя и лисицата казала, че гродето е кисело.Отделно, България може само да спечели от тази самоизолация на острова!