21

до к.7

преди 3 години

Става това, което предлагаш: всички министри от трите кабинети на ББ стават професори, като тези научни титли ще се раздават от Научен съвет към МС. Премиерът, неговите заместници, председателят на НС,, гл.прокурор и неговите заместнички стават академици! По-срамежливите от тях може да станат чл.кореспонденти на БАН. Обл.координатори на ГЕРБ и обл.управители стават доценти. Това стига ли ви, колега, автор на к.7?

20

Да го духаме

преди 3 години

Понеже сляпо вярвахме на ЕС и ЕНП, БГ евродепутати поставиха въпроса за управлението на ГЕРБ, които три мандата чрез ББ ни закотвиха на дъното и крадат чрез свои предани фирми като за последно. С протестиращите разправата е жестока - бой, пребиване като това на 2-и септемри, а СпПр иКПКОНПИ се разправят с едрите бизнесмени, които не са гербери. В ЕП Вебер и в разговора с ББ г-н Туск ни отвориха очите: те са зад премиер, който е неук, невеж, брутален и разпределя парите от ЕС за свои хора и фирми

19

Анонимен

преди 3 години

До Майките с уврежданеЗа неграмотните и некадърните съществуват само брюккелската ес диктатура и корейската Нищо лошо - едно време вместо ес имаше московска плява.

18

Христо Христов

преди 3 години

До ЧичоЦ. Плащат основно северните народи с по 50% дод. Плащаме и ние. Само неграмотниците мислят, че ес плаща. Затова и ес прокарва северния либерализъм.ПП. диктаторите в брюксел си имат свой дневен ред, как самите те да оцелеят, угаждайки на тези дето ги хрантутят.

17

Анонимен

преди 3 години

До Вън от ЕС-то веднагагермания НЯМА най великите социални помощи в света. Поне не за кореняците немци.

16

Майките с увреждане.

преди 3 години

Много врагове на ЕС тука бе. Какво чакате. Събирайте багажа и тръгвайте към северна Корея. Там ще се кефите

15

Анонимен

преди 3 години

ЕС - фашистка организация, създадена още преди WW2

14

Сата НАТО

преди 3 години

президентът, който има конституционното задължение да бъде политически неутрален, е взел директна линия на поведение в опозиция на правителството-------- Не знам да има текст, задължаващ Президента да бъде политически неутрален. Президентът, освен това, не е взел страна на някоя партия или против партия.

13

Чичо

преди 3 години

Напротив - може (и е)! Който плаща, той и поръчва музиката. Винаги е било така!

12

Сата НАТО

преди 3 години

Мецола настоява да фигурира текст, в който се твърди, че известен магнат на казина, туризъм и строежи, срещу когото са повдигнати 18 обвинения, финансира продължаващите протести, --------И кой казва, че това е факт?Кой е доказал финансиране на протестите, та и на 100% от протестиращите?Глупостите, които Боко и Гешев плещят тука, нямат никакво реално покритие. Отделно от това, всеки гражданин има право да финансира протести и всеки е невинен до доказване на вина.

11

Анонимен

преди 3 години

Никой не толерира падащи на колене и кланящи се тълпи, мърморещи орди от послушни и уплашени роби. Българите не могат да станат свободни, докато не разберат, че отношенията им с властта не ca от типа господар-роб. Няма значение със какви думи описвате жалката си природа.

10

Чебурашка

преди 3 години

До До ЕНПДруга поправка на Мецола гласи, че президентът, който има конституционното задължение да бъде политически неутрален, е взел директна линия на поведение в опозиция на правителството, поискал е неговата оставка и използва протестите като платформа за своята позиция.

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя пияница да каже защо заседава ЕП ?

8

Чебурашка

преди 3 години

До До ЕНПЕвродепутатката от Европейската народна партия Роберта Мецола е внесла поправки в резолюцията за България, в които предлага да бъдат добавени случаите с президентските съветници, обвинени в търговия с влияние и подбуда за извършване на длъжностни престъпления. Мецола настоява да фигурира текст, в който се твърди, че известен магнат на казина, туризъм и строежи, срещу когото са повдигнати 18 обвинения, финансира продължаващите протести,

7

До ЕНП

преди 3 години

Г-н Вебер, какво знаете за България? Знаете ли, че е най-корумпирана та страна в ЕС? Знаете ли, че тук силово се отнемат частни бизнеси (ако не знаете питайте френският посланик за Белведере), знаете ли, че министър председателя поръчва да се "опраскат" оппозиционери и журналисти? Знаете ли че министър председателя ви "опрасква с 200"? Да, да, точно вас, европейските политици? Знаете? И въпреки това върви те срещу българският народ? Или пък не знаете? Тогава кой ви дава право да се изказват преди да се информирате?

6

Хм

преди 3 години

Ние заради ЕС ли живеем или заради себе си?

5

Анонимен

преди 3 години

Нещата ще се оправят когато отнемат професорските титли на всички комунистически крадци.

4

доди

преди 3 години

до професор Попов,прпфесоре ние сме като болно куче на къс синджир,куче без зъби и нокти,каквото ни подхвърлят това ще ядем.така става когато си се продал на другите да те стопанисват

3

Анонимен

преди 3 години

България ще се оправи когато всички от престъпния комунистически режим измрат.

2

Анонимен

преди 3 години

ЕС е арбитър на Беларус, Русия. ЕС сменя властта в Беларус, Русия.