29

можебислучайнощенаме

преди 3 години

може би щяхме и да сме 2-ри,но тоя пусти Желев президента замина за,сащ куцузлия май

28

обичам футбол

преди 3 години

Зума има тежката дума,нашта система 4-4-2.Вълшебната игра наречена,футбол,крикет

27

смеш-ко

преди 3 години

Борис три,6 то чувство изпреварва другите три,една даскалица имаше големи,балкони

26

vlady

преди 3 години

До Боко ТъпотоБорисов е написал монография за разгъването на пожарникарския маркуч както и за откриването и отстраняването на неизправности в него.

25

Анонимен

преди 3 години

***!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Нека да е жив и здрав още дълги години но престанете моля с г.лупостите за "велик" футболист и още по-"велик" треньор!Просто случи късметлийски на супер играчи които играеха в големи клубове,бяха много талантливи.Той се възползва от това като типичен шоп.Иначе от зората но футбола винаги основната схема на игра е била 4-4-2,много я използват и сега.Той не измислил абсолютно! нищо новаторско във футболната стратегия.Просто играчите си бяха по местата и се сработиха отлично,раздаваха се на терена!

23

фен

преди 3 години

До 23: Гледал съм го на живо, още докато играеше...Човек, той как "пишеше" с топката, не му и трябва да говори! Да му дава Господ още живот и здраве!

22

Анонимен

преди 3 години

Въпреки ме в писането е още в 1ви клас, а говоренето не може да си подрежда мислите ще му го простим!!!Все пак са написали книга за живота му!

21

Червеномитковчета

преди 3 години

В далечното минало, когато бг националния отбор е участвал на финали на световно първенство по футбол и е играл успешно срещу Бразилия, Аржентина, Англия и Германия, най-добрата стратегия на треньора е била вместо да налага сложни концепции и тактически прийоми, просто да не пречи на футболистите да играят.

20

Капитан Йосарян

преди 3 години

Добре де Пената е *** като, *** неоспоримо. Но не е мошенник мутра и лъжец. За разлика от тъпата тиква, която е министър председател.

19

Анонимен

преди 3 години

Имам двама хубави сина и съм им казал - съжалявам само, че никога няма да видите и усетите нещо такова като САЩ 94. Онова беше някаква странна лудост в целия народ, кой колкото да го описва не може да се опише. Човек който не е станал свидетел на това няма да го разбере в истинската му цялост! Така че жив и здрав, Пена! Наздраве, ти отдавна си си заслужил ракията!

18

Боко Тъпото

преди 3 години

Пената е единственият човек написал повече книги от колкото е прочел.............ТУЛУПА не е написал и една, но за сметка на това е прочел само "Винету" й е единствения премиер в света, който не владее поне един чужд език!

17

Анонимен

преди 3 години

Едва ли някога в близките векове нашите внуци и пра внуци ще успеят да усетят гордостта, щастието да сме някои във футбола. През 1994 г. лятото за последно ние българският народ се обединих ме и бяхме едно цяло. Минаха 26 г. от онова страхотно лято.Посрещнахме на летището нашите юнаци като чели бяха световни шампиони въпреки, че бяхме 4-ти в света.

16

Анонимен

преди 3 години

С тая клюница прилича на Тато, но иначе си е същия.

15

Анонимен

преди 3 години

В стил Йода ли е - разбъркани думи в изречението, тя мисълта сама ще дойде

14

Anus shepti

преди 3 години

ТОА ДА НАПИШЕ СТРАТЕГИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ НА БГ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ

13

Край

преди 3 години

Трудно някой може да артикулира като Пената. Книгата вика е за живота ми - като малък, като голям, като ... среден.Велик и неповторим.Да е жив и здрав дълги години. Няма човек който да е донесъл повече радост на българите последните 30г.

12

Шопа

преди 3 години

Спомням си като деца ритахме през летото на игрището в Кумарица и Пената идваше да търси млади таланти. Много добър човек си е. Истински шоп като мене.

11

Анонимен

преди 3 години

Пената е единственият човек написал повече книги от колкото е прочел.

10

Влад

преди 3 години

И глупаците в България пишат книги...защото някой ги е направил известни...