11

До 10

преди 3 години

Да не мислиш, че ще ти напише данните си. Много оглупя народа.

10

Анонимен

преди 3 години

А бебенцето? Нищо не пишете за него. Дано са го спасили, но щом не пише... :(Много тъжно!

9

До 9

преди 3 години

Ние сме Български граждани от турски произход, ако обичаш дай си даните ще повдигна обвинение омраза към Български гражданин и ще те съдя до дупка.Дай си даните

8

Е как защо

преди 3 години

"Безспорна трагедия за семейството. Не знам защо е в медиите, обаче. Пак търсят да припечелят от болката на хората и евтини сензации."Защото търсят не само евтини стотинки от кликове, но и да настройват хората срещу определена прослойка от работещите. В последните години са на прицел лекари, полицаи, учители - все професии, от които зависи стабилността на държавата. Ама за какво ни е стабилност? Може да се плюем на воля, всеки е недоволен от нещо. Важното е това да се поема от гръмоотводи.

7

Анонимен

преди 3 години

Ама последните новини са, че жената е претърпяла някакъв инцидент вкъщи и е докарана в кома от Бърза помощ...

6

Анонимен

преди 3 години

А има една Дуловска масtiq която направи полит.кариера с междукрачието си на местно ниво, а впоследствие стана и депутат. С ловките си креватни пируети се превърна в острието на Герп, дори някои от гардовете на НСО се възползваха от устните й умения. Ееех Десо, ех разп0ретино...

5

1

преди 3 години

Аз като по ***,ще питам,къде са били лекарите от консултациите,не са ли разбрали,че има преносване,че погубиха младата жена,заслужават обвинение,за смърт на две лица по непредпазливост,присъдата е от 3 9 години.

4

999

преди 3 години

Вероятно преносването на бебето е причината. Води до отравяне на кръвта. Жалко за всички. Бог да ги прости. Но има и виновни.

3

Мен

преди 3 години

Боже, какъв ужас. Преди 4 години моя много близка приятелка и бебето й починаха. Беше на 25 години. Трагедията беше голяма, още не мога да я прежаля. Дано са на по-добро място, те и неродените им деца.

2

Безспорно.

преди 3 години

Безспорна трагедия за семейството. Не знам защо е в медиите, обаче. Пак търсят да припечелят от болката на хората и евтини сензации.

1

Анонимен

преди 3 години

Не може да е корона, бременните не ги лови.