160

Ямболски цървул

преди 3 години

А БСП днес се прокараха сами...с тази нагла обида към всички хора! БСП отдавна за мен не е БСП.Дано днес повече хора са го осъзнали,че това не е БСП!

159

Тикволандия

преди 3 години

До Бсп е в будна кома..: Не си спомняш какво е БСП, така ли? Жалък гербаджийски ***. А Бойко стана много известен - даже и в Брюксел го обсъждат (но за корупция).

158

Случаен минувач

преди 3 години

Съгласен съм със 168. Истанбулската конвенция е позорна, защото легитимира "третия пол". Няма такова нещо, това е све едно дървено желязо! Има си два пола - това е природен закон! Не може човек със своите човешки закони да стои над природните!

157

Анонимен

преди 3 години

"Истанбулската конвенция се прокарва завоалирано в резолюция срещу корупцията",ОТ ЕВРОДЕПУТАТИ НА БСП !!!

156

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

155

Позорна конвенция

преди 3 години

Приемането на Истанбулската конвенция е позор за всеки нормален човек. България трябва да бъде благодарна както на БСП така и на Волен Сидеров, който убеди колегите си от ОП да гласуват против нейното приемане.

154

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА ЧУДНА НА СНИМКАТА В БЯЛО И ЧЕРНО КАТО ИКОНА Е, ТОВА СА ФАКТИТЕ

153

БСП

преди 3 години

Поредната проява на лидера К. Нинова, кото България подкрепя на 100,%.!!

152

Анонимен

преди 3 години

Истанбулската конвенция е 30-те сребърника на юдите Елен Йончева и Радан Кънев.

151

ЗАБРАНА

преди 3 години

Истанбулската Конвенция трябва да бъде ЗАБРАНЕНА в цяла Европа.. И да направим нова Софийска Българска Конвенция.. Ако някой Българин или друг Европееец отиде в Турция или Африка, то турци и *** са ДЛЪЖНИ да му осигурят БЕЗПЛАТНА Къща( с климатик, вода и ток), Кола и да му дадат 10 хиляди долара... Ако турци и *** не искат да го направят това, ще почнем да ги бомбардираме и изтребваме както японците в Хирошима и Нагасаки.

150

Анонимен

преди 3 години

В черно се ходи САМО за Умряло бе " Ха ха".. Нормално е да си купуваш електрически уреди в БЯЛ цвят.. Като почнат да се развалят уредите- печки, перални, компютри, клавиатури, мишки, тия започват да ПОЧЕРНЯВАТ... Черния цвят е за нещо РАЗВАЛЕНО или умряло.

149

Анонимен

преди 3 години

Тази крадлива лисица, какви ли не кожи облича за да излъже народа,да влезе в кокошарника и да се добере до европеййските фондове. Сега се прави на патриот. Само че, народът знае - вълкът кожта си мени, но нрава си не.

148

Ха-ха

преди 3 години

Каква се е барнала. В бяло. Да не е решила да се представи на св. Петър. Ха дано !

147

жендар мендар

преди 3 години

ЕС ни даде мега корупцията, сега трябва да приемем и жендаризма. На никой ли не му направи впечатление, какво търсят мaйката си в конвенцията за защита на жените от насилие правата на емигрантите и определянето на пола като социална конструкция? Никой ли не си направи труда да прочете това парче тоалетна хартия?

146

4epa

преди 3 години

ГОСПОЖА - ВРАТИОПАШКА !!!!! КАКВОТО ПОВИКАЛА ТОВА ПОЛУ4ИЛА !!!!!!!! А ДО КОРУПЦИЯТА МАИКА И БАЩА СА И БСП И ДПС !!!!!!!!!!!

145

ха сега де?

преди 3 години

Това как се нарича ако не двуличие?Та нали в идеологията на неокумунистите е заложено разрушаване на семейството?

144

Анонимен

преди 3 години

Браво на БСП за това, макар да не ги харесвам! !

143

Анонимен

преди 3 години

ЕС и НАТО вън от България!! И да си взимат Цялата гей идеалогия като Истамбулска, Анадолска конвенция!!Българите сме мъжкари и не търпим ***!!

142

Анонимен

преди 3 години

На Нинчето само очите и се виждат, браво Нинче :)))) Синчето добре ли е в Америка, кога ще се върне в коч ината :)))

141

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, *** разбраха, че няма да им минат номерата с руския шпионин фигурант и пак запяха старите шлагери- Истанбулска конвенция, СССР, асфалта не се яде, дрън дрън. Мощно се изхвърлям връз БСП!