11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11-БЛЯ БЛЯ-фибрите прочиствали червата!я удари едно шише матеница. ще те прочисти тека че нема да ти стигне тоалетната хартия.

10

1-ИН ОТ ПЕРНИК

преди 3 години

за здравооо сърце и нерви-пиите по 50 грама домашна ракия сутрин-предии да си измиете очите.а ако ви хване жена ви и ви напусне?колата искара със летните гуми цялата зима.и миле китич искара нова песен-а мамо мила майчице.значи сте и късметлия.-ПРОФЕСОРЕ МЕРМЕРСКИА.БАЙ.

9

Анонимен

преди 3 години

Дедици е тва замества виаграта и патката расте от него.Дедика си купи от него, ама си купи и ролетка.

8

Анонимен

преди 3 години

От време на време некой тирговиц - иноватор си поръчва статийка за стоката и "услужливи" джурналя се втурват да ни убеждават да я купим -ама има дето се хващат ..Четете трудовете на Петър Димков световно известен лечител ,излекувал 100 хиляди ,че и патриции от бкп и сесере - много ясно пише кое е полезно да се консумира за здравето ни на тези географски ширини и това е онова ,което ражда Българската природа

7

Щерю

преди 3 години

Който много яде питая, портфейлът му празен се сгръчква на запетая...

6

Шопо

преди 3 години

Дядо без това не сядаше на масата !!! Ако няма -бой по баба и я пращаше да набере от Еквадор...

5

Сата НАТО

преди 3 години

Познавах една сладка колумбийка и тя го наричаше питахая.

4

Анонимен

преди 3 години

Изключително безвкусен и блудкав в тоя плод, който го е пробвал знае. Виж баба ми не можеше без него, даже за зимата си правеше компоти от него.

3

до 4

преди 3 години

Ясно е, че си беден и се продаваш за няколко кликове за стотинки да вържеш месеца. Ми, беден ще си останеш с тия промоции.

2

Анонимен

преди 3 години

Става и с мушмули.

1

дедо Ташунко

преди 3 години

Михи, мерси за подробната информация.Къде може да се купи питая и колко струва килото? Най-много ме интересува дали действа като възбудително средство. Питам за един приятел.