37

Щирлиц

преди 3 години

Явно не са го отровили правилно.

36

Ron Burgundy

преди 3 години

АУУУУУ невероятна заплаха си ти гъбо сороссоидна за Путин. Басни за слабоумници. Навални, който събира по малко от 1% гласове е заплаха. Продажник и западна ***.

35

Идеалист

преди 3 години

Добре, че западните служби не са го отровили с руски новичок. Тровен е с имитиращ продукт.

34

Анонимен

преди 3 години

След като новичока има 0% смъртност защо твърдят че бил отрова? Той е просто подправка. Пък навални се натровил с евтина водка.

33

Анонимен

преди 3 години

След като новичока има 9% смъртност защо твърдят че бил отрова? Той е просто подправка. Пък навални се натровил с евтина водка.

32

unknown

преди 3 години

Ей това да си продаде човек душата и да застане срещу собствената си страна май не е никак лесно , трябва и да се тровиш сам даже вече , много изисквания станаха , не е както беше при Иван Костов просто да прибираш в джоба и да зидваш мемоари след това , сега искат и от теб да свършиш нещо :DИли накратко, абсолютен фарс заради северен поток и Украйна ...

31

Krom

преди 3 години

Тоя Путин ще се окаже "много тъпо парче". Вместо да използва добрия стар Драгунов, след който възстановяването е между много трудно и съвсем невъзможно Новичок та Новичок. А то страховития Новичок, нито един от вразите му не срази. Как стигнат до Германия или Великобритания примерно и възкръсват. Не мога да го проумея. Дали пък верно е "толкова ***" или цирка е евтин?

30

Анонимен

преди 3 години

Г-н Навслни се опитва да лъже с трици маймуни. Химическият състав на фамилията Новичок е различен, но в основата му са фосфорорганичните съединения, към които спадат и инсектициди, сидржащи фосфор и хлор - Би-58, дурсбан, нуреле дурсбан и т.н. Характерно за тях е острата им миризма и бързият ефект на отравяне - още в началните часове. Интересно как немските лекари са "забравили", че повечето хапчета и др.лекарства са несъвместими със силен алкохол и след 7-та водка изпиването на хапче е отравяне

29

Заплаха за кого?

преди 3 години

И защо му е на Путин да отстранява от парламентарни избори политик, който на предните избори не е получил и десет процента от гласовете? Все едно някой да се опита да отстрани от следващите избори Марешки. Това просто не си струва труда.

28

Тикволандия

преди 3 години

Навални дори не се опитва да обясни защо са го отровили точно тогава, когато се е прибирал в Москва от сибирския град Томск, където разкрил някакви местни далавери. Поне на мен ми изглежда много по-вероятно някой от местните далавераджии да се е решил да го отстрани преди той да стигне до Москва.Но да се обвини Путин е много по-ефектно. За запад никой не се интересува дали някой Иван Иванич от Томск е корумпиран.

27

Мен

преди 3 години

Явно КГБ е много слабо и не може да премахне един не охраняван човек и то на неина територия. Не ми се вярва но все пак стават чудеса. Мисля че ако Кремъл го смяташе за заплаха е почти невероятно да оцелее. Примери много а най яркия е Степан Бандера при все че е бил под закрилата на американците дори не са разбрали че е откровен

26

Анонимен

преди 3 години

Навални изглежда много зле външно, тая отрова му е съсипала здравето. На отровителката Русия ще й се връща лошотията! Путин се самозабрави вече.

25

анонимен

преди 3 години

До Докоснал го еИмаше и версия, че са намерили "новичока" по бельото му! По руските сайтове имаше здраво ръчкане и смях по въпроса за долните му ***, та го смениха на чайче, бутилка с вода от хотела...! Сега бил намазан на нещо!? Като се знае от създателя на "новичок", който сега живее в САЩ, че е от няколко съставки и трябва някак да се запали или гръмне за да стане реакцията и да се получи "новичок", направо си е чудо как в Томск /Омск/ не са изпукали още хора около него! И гръм не имало!

24

Анонимен

преди 3 години

Навални предлага на руснаците да станат пак крепостни селяни на руските олигарси и на западните корпорации и правителства от Англия, Франция, САЩ, Германия, както бяха преди 1917 година.Слаба държава, без военна индустрия.

23

Анонимен

преди 3 години

Отровили са го, за да обвинят Путин.

22

Анонимен

преди 3 години

Прав си е .Огромните протести в Хабаровск ги отразяваше непрекъснато всеки ден.Говореше истини, които дразнят комунистическото ухо на Путин.

21

wild horse

преди 3 години

Защо ли се влагат толкова пари за Новичок,щом никого не убива,коса от главата не пада,дори диария няма. Има световен план да ни направят ***,но малко избързват,още не сме затъпяли до нужното ниво....

20

Анонимен

преди 3 години

Англичаните са видяли че е безполезен жив защото никога не може да получи обществена подкрепа, затова са го отровили за да обвинят путин, обаче английския новичок е менте и досега има 0% смъртност.

19

Анонимен

преди 3 години

Запада вече е избрал следващото вещество и е направил анализ. Бързо да се връща в Русия, че веществото изветрява.

18

Докоснал го е

преди 3 години

Или го е докоснал или го е барал. Може да го лапал нещото. Не знам.