15

Опс

преди 3 години

До ФAКТОЛAНДИЯКато спомена за нулевия дъпг на Румъния при Чаушеско, та се сетих - Знаеш ли какво в Румъния , по онова време, наричаха "патриот"? Краката, не бутчетата, на пилетата. Защото това ядяха с години, защото всичко за износ и ето ти няма дълг. А елита какво ядеше, за един приятел питам? За Дачиите - исках да си купя такава лятото на 1989, за друга вноската от 13 години не стигаше, говорих с майстор от сервиза и той ми каза - "Купи си ще станем приятели."

14

Тикволандия

преди 3 години

До ФAКТОЛAНДИЯ: Направил си Тюрлюгювеч от Чаушеску, Кьовеши и външният дълг на Румъния за да ги изкараш по зле от нас. Но не външният дълг определя икономическото състояние на една държава. Ние и гърците ги оплаквахме, че уж са много зле, но са далеч пред нас. Реалният показател е БНП на глава от населието, а по него Румъния е вече доста пред нас, поне 20%. Това е резултата от "големите успехи" на Бойковото управление. А външните инвестиции също от доста време клонят към нулата.

13

Таню

преди 3 години

Хахаха... На кво се радвали геловете... :DЗа сравнение: "Северна Венеция" се оправя успешно с приливните вълни още от XVI-и век...

12

Тикволандия

преди 3 години

До ЦСКА: Корупция има на всякъде, но нашите гербаджии са постигнали най-много по това направление. Не случайно, след като при влизане в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, сега, при вече трети мандат на Бойко сме далеч зад тях - най-бедната и корумпирана държава в ЕС.Едва когато се оттървем от градливата и некадърна гербаджийска дружинка тогава ще се отлепим от дъното.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Те учителите още от началот на статията са в шок - "Като веницианец ..."

10

чалгата не прощава

преди 3 години

оообичам те мила с бели маратонки и изтъркани дънки

9

ЦСКА

преди 3 години

Корупция в Италия? Не, не е възможно. Само в България има корупция, питайте президента Радев и Елена Йончева.Потника да вдига юмрука и да свикат 76то народно въстание срещу корупцията във Венеция

8

Анонимен

преди 3 години

На времето Атила ги е наврял там в блатата,но защо не са се завърнали а са останали там никой не знае.

7

Анонимен

преди 3 години

По заглавието се разбира че любимите обувки на *** са маратонките.

6

Анонимен

преди 3 години

"...но този път не вдигнах нито един от мебелите си..." Ко? Не! Учителките в първо отделение пак са спали!

5

Капитан Йосарян

преди 3 години

Е, съвсем друга бира е да да дадеш три милиарда за ф 16. Ще бомбардират гадния прилив, и ако още мърда със бордовите оръдия.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Интересна дефиниция за глезотия имаш.Още по-интересно е какво общо имаш с италианските данъци и бюджет, че те сърби езика да се оплачеш?

3

Анонимен

преди 3 години

Руските технологии спасиха Венеция от потоп.

2

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИнтересно какво ли щеше да направи? Да им скове някое шкафче - нали бил дърводелец?

1

Анонимен

преди 3 години

Жалко ,че Христос не сработи във Венеция.