14

анонимен

преди 3 години

До ВъзможностМоето дете учи в електронна среда поради здравословни причини и съм благодарна за човечността на неговите преподаватели.

13

Анонимен

преди 3 години

Тия пък кръв повръщат, че никой не иска да им плаща за бъгавия софтуер. Искат да станат милиардери на гърба на хорското страдание.

12

До Възможност

преди 3 години

Закона е мнооого куц, приятелю! Там е казано, че обучението се извършва само от иновативните училища!? В най-добрия случай това е една камера, която предава какво прави и показва учителя на дъската! Нищо повече! С по-голям успех ще е обучението с предварително записани уроци! Няма възможност за комуникация, просто седиш и гледаш телевизия! Обучението миналата година беше истинско обучение, това не е! От което следва, че или всички минават на миналогодишното обучение или играем на тука има, тука

11

Анонимен

преди 3 години

Имахме учителка, която 15 минути преподаваше и останалите 30 минути гонеше Гошко из стаята, ,,за да му откъсне ухото,,.Сега това ще трябва да го прави виртуално.Ще ви се да погледам.Обичахме нейните часове.Къде остана ,, романтиката,,.

10

Възможност

преди 3 години

Само в София са близо 500 децата, учещи вкъщи както през пролетта. Разумните да помислят по въпроса . За тях го пиша. Другите са неспасяеми....

9

Възможност

преди 3 години

Който иска детето му, а и цялото семейство да избегне започващия хаос в училищата и да се предпази от сформиращите се вече огнища на зараза там, да подаде документи за електронно обучение дневна форма! Децата, учещи вкъщи безопасно, стават все повече. Потърсете повече информация за това в нета. Има приет закон, но съзнателно беше едва споменат по медиите.

8

Реалист

преди 3 години

Дайте и да направим МВРето виртуално. По добре Народното събрание за начало да го направим виртуално.

7

Анонимен

преди 3 години

Всичко е търговия и печалба! Който е беден, ще става още по-беден. Достъпът до образование е определящ критерий за неравенството. Решихте ли проблема с тежките чанти на децата? Отворихте ли достъпа до електронните учебници? Решихте ли проблема с броя на учебниците?Не всичко е пари, търгаши, но щом не желаете да го разберете по разумния начин, ще го научите по трудния!

6

Яко

преди 3 години

Корона вирус, стимулира яко продажби на технологии, които закупиха фирми, университети, училища и всички свързани с тях. Яко печелят. Да увеличат данъците за тези технологии, че ще пуснат друг вирус. Т. Е да намалеят печалбите от тези технологии и да увеличат парите за директно обучение, за да може там големите да нямат печалби. Така няма да ни пускат вируси и бактерии.

5

Егати

преди 3 години

До сега не вярвах,но от днес разбрах, че този Гейтс ли беше или там друг, който предсказал епидемията кога ще започне и кога ще свърши ще спечели Най-много. От началото на епидемията продажбите на лаптопи, компютри, таблети и телефони, както и технологии за дистанционна комуникация се увеличава с над 300 пъти. А преди това почти имаше спад. И сега не знам дали вируса не е лабораторна разработка. Завари всички неподготвени :лекари, учени, фармацевт, генетици и т. Н.

4

Зеленоок...

преди 3 години

До Бат Боко IQ 60Е ти па' чак 60....

3

Зеленоок...

преди 3 години

До Крайно времеСложи си ad-blocker и всичко се оправя!

2

Бат Боко IQ 60

преди 3 години

Айде да ни е честита новата виртуалната класна стая построена по европрогама.Тази година сте полу*****оти а догодина живот и здраве ще сте пълни ****оти и пак ще гласувате за ГЕРБ.

1

Крайно време

преди 3 години

е да спрете дразнещата реклама на уиски. И изобщо рекламите появяващи се по този начин!