48

...

преди 3 години

Мдам! Хората с определени мутации в геите не се заразяват и не боледуват от ХИВ и СПИН! Хората с определени мутации в гените не се заразяват и от ЕБОЛА! Така, да се каже природата го е измислила! Мутира мутира едните умират другите мутират и оцеляват! Това се знае от има нема 100г.!

47

AltaraCredit

преди 3 години

Поради финансови ограничения, породени от пандемията от коронавирус, Altara Loans LTD предоставя финансови облекчения в размер от 10 000 до 500 000 евро при намален лихвен процент от само 2% годишно, за максимална продължителност от 15 години. Лесното изплащане и изплащане на нашия кредит ще направи нашите услуги перфектни точно за вас. Моля, свържете се с нас по имейл на altaracredit***gmail ИЛИ можете да се обадите, да изпратите SMS или WhatsApp +1 (762) 208 5610. Надяваме се да се чуем скоро.

46

Анонимен

преди 3 години

"Хора с НЕопределени мутации в мозъка истерично убеждават, че КОВИД е несъществуващо животно."Има едни други още по-опасни, те имат само мутации вместо мозък- ковид паникьорите, за които човешкият контакт без маска и дезинфектант е равен на заличаване на човешкия вид.

45

Върколак

преди 3 години

Така е!

44

436 заразени

преди 3 години

К"овидИ"диотите вече трябва да са доволни...Като не успяха с "протестите"... сега ще опитат с вируса да свалят правителството.Това беше и целта с отричането на сovid-19. Хората да не спазват дистанция. Бройката заразени определя мерките...

43

Селяндур

преди 3 години

Каква цел са били държавите със "силни" граждански общества, бре? Та тея са пълни г*алоши, гума в главата, ако щете и суроватка. Някой от вас въобще живее ли сред тия дИца на природата? Сега разбрах с тоя театър К*У*Р-19 какво е имал предвид чичо Ади с термина "***".

42

Нови пътища

преди 3 години

пред генното инженерство.

41

Истукан

преди 3 години

Не от гените, а от затлачените организми зависи дали ще се заразиш, или не.

40

Анонимен

преди 3 години

ТЕСТОВЕТЕ ТЪРСЯТ ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ОТ ХОРА ИЛИ КОИТО СЕ ЗАРАЗЯВАТ ИЛИ КОИТО НЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ ПО ВЕРОЯТНО ВТОРОТО И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ ТЕ ВЛИЗАТ В СТАТИСТИКАТА КАТО ХОРА БЕЗ ПРАВА НИМА СТЕ ГЛУХИ И СЛЕПИ ЗА ТОВА МИ ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПОНЕ..

39

да,да ама не

преди 3 години

Когато ползвате гугле транслате е добре да четете целия преведен текст! Има разлика между : Роспотребнадзор и Росподребнадзор нали?!Това разбира сеи за списващите в ДНЕС важи, но дали го правят!

38

Анонимен

преди 3 години

Аре чао на този измислен вирос

37

Анонимен

преди 3 години

И откъде знаеш какво ги хваща след 2 години?, Нали болестта е сред хората от 10--11месеца

36

Анонимен

преди 3 години

Хора с мутации хващат рак след короната ако оцелеят. Уж излекуванои от корона, а 1-2 години и рака ги довършва или инфаркти.

35

Анонимен

преди 3 години

Хора с НЕопределени мутации в мозъка истерично убеждават, че КОВИД е несъществуващо животно. И не разбират, че едно е да отричаш вируса, а съвсем друго е да недоволстваш от политиците, които не знаят какво правят.

34

Още ли

преди 3 години

Си жив, бре Хемусе? Къде обикаляш сега като нема море? По бардаците ли? :)

33

говори на ум

преди 3 години

До Анонимен голям умен 31Я ми кажи как вирус избягал от биологична лаборатория с ниво 4 на сигурност където се влиза със скафандър ,ще го спреш с намордник/***-маска фередже/?

32

Анонимен

преди 3 години

Имам наблюдение в някои държави и правителствата, които започнаха работа преди пандемията , правителствените кризи и т.н. Всичко говори, че нещата са планирани предварително. Същото беше и с мигрантската криза.Следват отново климата и борбата за чиста природа, равноправие на половете и др. опорни ,а размазване съпротивата на обикновенните хора

31

Анонимен

преди 3 години

Дори Тръмп го изкара на крак, баси виросо! Трепа само некачествения матриял.

30

Анонимен

преди 3 години

Те хората се умориха да ви го повтарят,но някои са не много умни и не зацепват. Вирус има. Имам и познати вече които го прекараха и две жени едвам прескочиха трапа. Обаче вирусът е опасен за възрасните над 50 г. На млад човек вероятно нищо няма да му стане. И това кара младите да си викат- ей го измислица. Няма такова нещо. Ами има. И се молете да не мутира така,че да не ви подкара и вас. Доста вече изгоряха такива дето викат-вирус няма.

29

говори на ум

преди 3 години

Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевидно е много добре планирана и координирана. Когато това чудовищно престъпление бъде разкрито в детайли, всички участници (премиери, генерали, лекари и медии) ще бъдат съдени за опит за престъпление срещу човечеството. Дарина Йорданова