92

Анонимен

преди 3 години

До оффДа, така е, не се плашат, умират без страх1Юнаци!

91

офф

преди 3 години

Колкото имаше първа вълна, толкова ще има втора! Българите прогледнаха и не се плашат от вирусчето!

90

Handel

преди 3 години

Чакайте сега малко... *** преди няколко часа с радост съобщи че има пик на "заразените" и те са 7%, и малко по-късно бе триумфално съобщено че се готвят блокади на градове, области и т.н. Сега обаче се оказва, че няма никакъв пик, но той "предстоял" - което предсказание пулювците се надпреварват да го правят и да получават гаргазми от много месеци насам.Така че последно кое е вярно?

89

djasra

преди 3 години

Защо непрекъснато ми триете линка към белгийското медицинско списание с отвореното писмо на лекари и учени против ковид мерките???? Толкова ли ви е страх?

88

djasra

преди 3 години

Тая малоумщина продължи прекалено дълго и е ясно,че освен икономически има и геополитически и какви ли не още.Ето ви в оригинал статия и петициция в оригинал от белгийски лекари,учени,академици против ковидианските мерки,които според експертите нанясат основно вреда и никаква полза. Говорят за 30 % увеличение на смъртността при останалите патологии вследствие на ковидианските мерки,за безсмислието на карантиринето на здрав човек,или такъв и болен,за безполезно налятите милиарди

87

До

преди 3 години

SHEFA На хартия ще ти го докарат, тъпчейки джобовете си.

86

Не

преди 3 години

Ни информирайте напоително за ковид. Тръмп каза,че грипа е по-опасен от ковид. Айде стига сте разигравали този театър. Като знаем, че в много държави иу нас са надписвани бройките,

85

SHEFA

преди 3 години

-8 МЕСЕЦА ЧАКАМЕ ПИК-ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО ВИ Е УДОБНО МАЙ?

84

Анонимен

преди 3 години

През зимата всеки грипозен ще бъде с конавирус и голямо точене на здравната каса ще падне.В следствие на това пари за здраве няма да има и ще се вдигат здравните осигуровки.За това спрете да тествате и който има симптоми ще ходи да се лекува който няма ще си живее живота.От маски файда няма дистанция му е мамата.Утре ще тръбят, че сметищата и океаните са се напълнили с маски както сега става с пластмасата.

83

любопитен

преди 3 години

Кой ли доктор не питах и никой не можа да ми отговори на простия въпрос - ако някое от моите две хлапета се разкиха и разкашля в училище, както става всяка зима, какво се случва след това - за корона вирус ли ще го обявят или за *** грипен вирус. Ще трябва ли да правят PCR тестове на всички кихащи деца?

82

Анонимен

преди 3 години

Предстои на баба ви хвърчилото!

81

Анонимен

преди 3 години

Едва ли заразените са 5%. Според мен са по-малко от 1% от населението на България, може би половин процент. За това съдя по процентът на заразените сред тестваните преди и след 15 септември.

80

Аман

преди 3 години

Заведенията се пръскат по шефовете. Те ми говорят глупости. Спрете с това. И без това си отивате от власт.

79

Анонимен

преди 3 години

Болните и заразените се увеличават но според правителството всичко е ок Оставка

78

Анонимен

преди 3 години

Малко налучкват с тия 5% и се надяват да са познали... Мисля, че нямат реална представа колко процента са заразените като гледам около мен как има болни, кашлящи, с температура, а пък никой не ходи да се тества просто защото вече никой не вярва нито във вируса, нито в мерките и само ще се вкарат в приключение ако им открият ковид.

77

Анонимен 123

преди 3 години

То е ясно, и декември, и януари, и февруари и март ще се под карантина и удължаване на мерките,, някой може да има затворени заведения пак, и където има много хора. Та ще потраем ако трябва до март като са изборите, да видим каква им е целта на тия. После след март месец ще се види има ли КОВИД, вируси и т.н, но и дано не са същите на власт.

76

Д-р ДивоК

преди 3 години

До д-р Ох БолиВирус има , но Ковид 19 няма. Там търси отговора. Освен това тези по света дето управляват живеят в своя си свят, а ние управляваните в нашия си свят. Затова и всички управници и господарите им играят една и съща игра в която променят "нашия" свят както им харесва.. Разбира се промените , които правят ще се отразят и на тях и не е задължително да им хареса;)

75

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали...плашили хората, за да ни затворите пак да умрем от глад. Чакате нареждане от Брюксел да затворите здрави хора. Само възрастни и хронично болни хора следва да се изолират. Всичко останали даже и не разбират, че са изкарали болестта като грип.

74

Каза доктор ох Боли!

преди 3 години

Каза доктор Ох Боли,давай още го заври,каза и вратата тресна,при видЪ на **** тесна!Тъй отсъди експертиза,в суха *** *** не влиза,и се съгласиха всичко,писна ни от сухи пички!

73

да им

преди 3 години

ПИК-ам на "пиковете", "прогнозите", титлите и всичките лъжи и измами!