250

Anonymous

преди 3 години

@ааТи имаш ли идея какво е балистична ракета? Говориш си глупости колкото да не заспиш... или да изкараш някой лев, не знам.Ако имаше такива "в обращение", щяхме да говорим за трета световна.Но в последното изречение си прав, ООН не може да направи нищо, и в случая Турция яко накланя везните към Азерите.

249

xmm

преди 3 години

До Еha dano!!!! , ama na da li be kuzum ????

248

Анонимен

преди 3 години

Volkswagen ще започне производството на камиони и автобуси в Турция.Компанията реши да се премести в Турция, като затвори европейските си заводи.Кеде спите бе готованковци.

247

До Днес бг

преди 3 години

Цял ден минава но няма информация за терористичния акт на държавата Армения спрямо цивилни граждани в Азербайджан.Вие не сте независима медия,или по точно неотрална медия.

246

Анонимен

преди 3 години

Когато македония си раздели с българия

245

Анонимен

преди 3 години

Вие се борете за държавата си не мислете за европа бъдете сигурни те не мислят за други интереси

244

Emigrant

преди 3 години

Всеки ден го виждаме това как се борите за Европа в центъра на столицата ни,всичките хуни начело с Сбабикян,чупейки,трошейки,хвърляйки жълти павета,части от пейки,яйца и домати!!

243

Бай иван

преди 3 години

Арменци какво си търсите у чужда земя бе целия свят признава това нещо чу сте си окупирали чужда земя и путин ви го каза сражавали са се и за европа и за Америка и за Китай смешни сте но обикновения човек няма вина арменския народ каква вина да има.както да е всеки да се спасява

242

Анонимен

преди 3 години

Половината арменски вицове са за това как арменеца прецаква евреина. Сега арменците пищят че Израел продавал високотехнологично оръжие на Азербайджан.

241

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

НАГОРНИ КАРАБАХ--НЕ Е АРМЕНИЯ!САМИЯТ ПУТИН ВИ ГО КАЗА....ХА,ХА,ХААААААААААААААААКВО САМО РЕВЕТЕ , КАТО МАГАРЕТА НА ПРАЗНА ЯСЛА??!!

240

АЙДЕ НЕМА НУЖДА...

преди 3 години

НИЕ ОТ ЕВРОПА , НЕ СМЕ ОТ МОЗЪЧНИТЕ ИНВАЛИДИ НА ПУТИН!МОЖЕМ И САМИ ДА СИ ВОДИМЕ БОРБАТА С ТЕРОРИЗМА И ДИКТАТУРИТЕ В АЗИЯ!АРМЕНЦИТЕ НЕ СТАВАТ ЗА ВОЙНИЦИ ...ЕДИНСТВЕНО САМО ЗА ВИЦОВЕ!!!!

239

Анонимен

преди 3 години

Арменската църква не е православна, затова въобще не ми пука за тия арменски терористи! Само ядове създават.

238

Втора легия

преди 3 години

Искаме още коментари за човеколюбивия ислям и попиканите му слуги, за психопата ам - гъл и братята му хуманисти ( хомосексуалисти) .!.

237

Amena

преди 3 години

Пука им на Западна Европа за църквите им. За тях те отдавна са по-скоро музеи, отколкото храмове.

236

Е

преди 3 години

Въпрос на време е наглия и гладен Мюмюн да изяде пешкира.От Сирия,Гърция,Армения...няма значение!

235

Серкиз

преди 3 години

А пък аз вярвам само на Арменският Поп.

234

Иво

преди 3 години

Хайде няма нужда да се борят и за Европа. Европа иска връзка с Азия .

233

Арменска сган

преди 3 години

Тези арменци са лицемери допреди няколко години ни викаха българи *** , сега изведнъж се биели и за нас ???? Всеки заслужава съдбата си , невинни няма в този живот .

232

Шаоо лин

преди 3 години

Тия арменци наистина не са добре хаха

231

Мда

преди 3 години

Ами прави са хората!Европа трябва най-после да разбере,че е въпрос на живот и смърт да се отърве от исляма!Тия са непоправими и единствената им цел е да завладеят Стария континент и да ни унищожат!