253

ЕНП пази корумпирани

преди 3 години

Жалко е това, че и на ниво Европарламент принципите (които иначе гръмко се рекламират) се забравят тогава, когато трябва да се защитават "наши хора". И за какво? Защото наш Бойко осигурява десетина евродепутати, които гласуват това, което е изгодно на ЕНП.

252

Анонимен

преди 3 години

Да не се бърка Манфред Вебер с Манфред Вьорнер!

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 267Ами то и ГЕРБ са избрани на избори. Но когато викаш "мутри вън". А в същото време лидер на СИК ти е организирал среща с Решетников за одобрение за кандидат за президент, какви мутри си щял да гониш? Като кажеш другите да си покажат чатовете. А прокуратурата започне да вади чатовете на твоите съветници и провери бизнеса на спонсорите ти и излязат заровени отровни отпадъци? Колко от съветниците му избягаха с писък?

250

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

БЕЗСИЛИЕТО, ЗЛОБАТА И МОЗЪЧНАТА ОГРАНИЧЕНОСТ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ БСП/БКП, РАЖДАТ СРАМНИ И ДОЛНОПРОБНИ ЦИРКОВИ СПЕКТАКЛИ В БРЮКСЕЛ!!!ПРОСТАШКИТЕ КЛЕВЕТИ НА ОТРОЧЕТАТА НА ДС/БКП НЕ ВЪЛНУВАТ ЕВРОПА И БРЮКСЕЛ.ТЕ, В ЕВРОПА, САМО ГИ СЪЖАЛЯВАТ И ПРЕЗИРАТ.... ХАХАХААА

249

Анонимен

преди 3 години

ЕС , управлявана пт бездетната бабичка Меркел и бездетния бабо ебец Макрон, е безсмислено и дори вредно образувание.

248

Анонимен

преди 3 години

Мислите, ЧЕ В ЕВРОПА НЯМАТ СВЕДЕНИЯ КОЙ НИ ПОСОЧИ ПРЕЗИДЕНТАE, кой ти е посочил президета?Президентът е избран на избори.

247

Читател на Dies.bg

преди 3 години

Родината ни е опозорена не от българските депутати,а от българските мафиоти във властта!

246

Олеле

преди 3 години

Тя се била осведомила от шепата протестиращи за състоянието на нещата в България... ! Аз просто нямам думи за коментар ! Чудя се изоббщо пък кой ги вкарва такива профани в политиката, че даже и в ЕП !!! Живеем в свят, обърнат с главата надолу. !!!

245

Да спрат заплатите

преди 3 години

На българските евродепутати, които опозориха родината си публично.

244

Анонимен

преди 3 години

Мислите, ЧЕ В ЕВРОПА НЯМАТ СВЕДЕНИЯ КОЙ НИ ПОСОЧИ ПРЕЗИДЕНТА, коя е Елена ЙОНЧЕВА, къде е учила,на кого е дъщеря, КАКВИ СА СЪВЕТНИЦИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА? КАКВИ СА ДНЕШНИТЕ ОЛИГАРСИ? НА КОЯ ДЪРЖАВА СА АГЕНТИ НАШИТЕ СОЦИАЛИСТИ ПРЕКРЪСТЕНИ КОМУНИСТИ?

243

Анонимен

преди 3 години

Че то направо си е похвала да ни сравняват с Унгария.

242

роко

преди 3 години

Пълен фарс.Празна зала.Никакъв интерес.Всеки си говори неговите неща и си прибира парсата,а ние в България се караме заради едни лицемери и *** по площадите/уж спонтанни протести/.

241

Анонимен

преди 3 години

Вебер, колко ти плати Лойко да му лъскаш бастунаа с такива изявления и да вървиш откровено срещу българския народ и заедно с мафиота сикаджия?!? Милиарди откраднаха ГЕРБ и главния суджук за 11 години беззаконие!!! Милиарди! ЕНП са съучастници на ГЕРБ в ограбването на българите!!! Това е позор за ЕС и за ЕК!!! Абсолютен позор и браво на англичаните, че ви показаха среден пръсттт!!! Гадни бюрократчета мултимилиардерчета крадливи!!!

240

Ха-ха

преди 3 години

Ако България беше като Унгария...Ехей!

239

phaha

преди 3 години

За какъв преход говори тоя ***,при положение че страната ни е 30г в преход бе.... Ние никога не сме били европейци и няма и да станем ,докато този цирк наречен "България" продължава да е в преход....

238

НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ

преди 3 години

ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ, А ЗАМЕРВАТ С ЯЙЦА ТИЯ, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЯХ, ИСКАТ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, НО РАЗНАСЯТ БЕСИЛКИ, КОВЧЕЗИ И МЯТАТ КАМЪНИ И ПАВЕТА ПО ПОЛИЦИЯТА, ИСКАТ СВОБОДА НА СЛОВОТО НО КРЕЩЯТ СРЕЩУ ТИЯ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЯХ, ИСКАТ ДЕМОКРАЦИЯ НО СЕ ГАВРЯТ СЪС ПОСТРОЕНОТО ОТ ТИЯ ПРЕДИ ТЯХ- ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ СЕ ЗАДАВА ФАШИЗЪМ А ТОВА МЕ ПЛАШИ- ЮМРУЧЕ ГОРЕ И КОМПАНИЯ СЕ НАПЪНАХА И.....РОДИХА ФАШИЗЪМ.

237

Анонимен

преди 3 години

Един българин - воеводаДвама българи - Воевода с БайрактарТрима българи - Воевода Баирактар и Предател.Предателите от БСП на които им бяха спрели фондовете заради корупция оплюват България в ЕП и искат пак да ни спрат фондовете. Баси отвратитковците. И предателите от ДБ им подгласят. Уж десни пък крайо леви.

236

От Германия

преди 3 години

Всички говорят по преразказ на преразказ на "една жена каза на пазара". Депутатката Рамона видите ли срещнала на улицата няколко протестиращи хора и те и разказали за корупцията в България. А те пък преразказали статии които са чели в медиите на Бабикян за фалшиви новини. Много сериозни източници. Аз пък чух на протестите в Берлин че Мекел била много корумпирана и участвала в световния заговор срещу демокрацията Ковид 19. Дайте ние в БГ да и поискаме оставката.

235

Анонимен

преди 3 години

Залата празна. Какъв дебат? Толкова сме им важни.. само евтина работна ръка и това е

234

Анонимен

преди 3 години

Къде е заешкото сърце(бойко) що се крие.Само питамСъсипахте го тоя човек(нарцис) да неможе да се покаже пред хората и журналистите.