26

Я па я..!

преди 3 години

Патката му е започнала да става.

25

Джо

преди 3 години

Ненормалник!

24

Ф.С.В.

преди 3 години

Тръмп е първият хуманоид който се зарази "вчера" и оздравя "утре" Той се излекува за един ДЕН!!! аххахахах

23

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчКогато имаш достъп до лекарства които другите не могат да получат е много лесно да даваш мнения. Да истина е че Доналд не е стандартен политик защото той въобще не е политик. Отрича и зачертва всичко но много рядко предлага алтернатива или план. Най му се отдава да измисля имена за другите и да измисля конспиративни теории където другите са виновни само той хрисим. Не казвам че алтернативата от дясно е по добра.

22

Твърде лошо изиграно

преди 3 години

Театър Сълза и смях....дедото се прави на актьор!

21

ДртПрч

преди 3 години

Тръмп е пич. Громи политкоректните пуритани, където и да ги срещне."Днес ме изписват от болницата. Чувствам се наистина добре. Не се страхувайте от COVID! Не допускайте той да диктува живота ви."Най-сетне даже най-влиятелният политик на планетата ви го казва.ъ

20

Анонимен

преди 3 години

Най- великия човек на нашето съвремие ви го каза в прав текст."Не се страхувайте от ковид, не позволявайте да диктува живота ви"Ако и това не сте разбрали, жалко за вас.

19

Ахмед

преди 3 години

Никой не им вярва на САЩ , а и те освен собствения си интерес не се вълнуват от друго.

18

Анонимен

преди 3 години

много от нас, обикновенните хора са с мнение доста негативно към този господин.запитайте се защо?така наречената медия в днешни времена е собственост на враговере му.и е мощно пропаганда-оръжие.не се подавайте на фабрикаций братя и сестри.този мъж може би е един от поскедните шансове на човечеството!

17

Анонимен

преди 3 години

Това му чувство да няма връзка със заболяването старческа деменция?

16

Анонимен

преди 3 години

До ЖороТоничка, скъпа моя. ти пък кога си била в САЩ ? Да не си сънувала отново анадолски пророчески сънища :)))

15

Жоро

преди 3 години

До Боец Християн 9 от твойте уста в божиите уши.

14

Жоро

преди 3 години

До Фаст Фууд Фен ДругарЮ.Според нашта телевизия FOX NEWS(всичко друго е соц.пропаганда,както е в Булгария) Президента на САЩ в четвъртък не се почувства добре със симптоми на корона вайрус(или както го наричате в БГ).ПРЕВАНТИВНО(с големи букви за да се опиташ да осмислиш) отиде в болницата за да му помогнат ако ТРЯБВА.Исписаха му лекарства, почина 1-2 дена от претоварения ритъм на живот и се почувства отпочинал.За разлика от тебе той се грижи за мене и за цяла Америка и не може да се самоизо

13

Жоро

преди 3 години

До Мда 7 Не мога да чакам да им гледам сеира в деня на изборите.Преди реваха по нац.телевизия тук(в САЩ).Сега ще се осерат публично.

12

Фаст Фууд Фен

преди 3 години

В четвъртък се разболя... В петък го приеха в болницата... Понеделник е изписан...Ба маааму. Какво стана с 14-28 дневния карантинен период? Какво стана с тъй необходимите уреди за командно дишане? Какво стана със скрития период в който вируса не дава симптоми а преносителя заразява всички около него? А социалното изолиране? А задължителната самоизолация?...Но както обясни един форумен професор тук, бат Дончо е милиардер, може да си прави каквото си иска . Изолацията е за простолюдието ....

11

Анонимен

преди 3 години

До allaИ тук бих ти написал няколко сладки думи,стига да поискаш :)

10

Време е!!!

преди 3 години

Предсказание на Ванга: Президентът на САЩ ще развие тумор след мистериозна болест.Тя не знаела, че тоз гений, много ще хулят и след тоя момент, ще дойде реч за ПОДМЯНА(физическа).Вече имаме НЯКОЛКО алтернативи(познато а..?).Трамп("особена" сделка, явно без данъци), отново ще е играч на световната сцена.Бог да пази Америка!(от нея!)

9

Боец Християн

преди 3 години

Турците са в ужас от Доналд Тръмп - той им показа колко са недъгави !Дай Боже , господин Тръмп да бъде преизбран и да мачка турчора още дълги години !

8

Анонимен

преди 3 години

То е ясно ве клоун, единствено може да заблудиш реднеците, но мисля че и те не ти се прехластват по изкуствения оранжев перчем :)))

7

Мда

преди 3 години

А вчера демократите бяха приготвили шампанското.Днес ще глътнат оцета.