49

НАЛЕ

преди 3 години

Както каза и ПремиерЪ ни :Това било ''нормално'' , нали и ФЪФ САЩ било така !?!?1?1?Само яе пропусна да каже , яе в другите държави , НЯМА МИРНИ ПРОТЕСТИ!

48

Даа!

преди 3 години

Как няма да защитават Борисов , след като ''той'' е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИМ СЛУГА ?А който е добър за другите държави , е ЛОШ ЗА СВОЯТА !

47

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!Незабавна оставка!

46

Вес

преди 3 години

Ква стана тя-ни въстания 1,2,3,4 ни ЕП ни дедовия..Изборите са през Март, казаха ви го. Ако не ви харесва оплачете се на Арменския поп.

45

кога накрая

преди 3 години

Ще разследват кой ,,сготви,, Барбича и какви са пачките и кюлчетата ,ало Ваньо ,Бирата ,срещите с прукорорите , те бяха какви ли не истории ,само него не го разследват ? Знаете от къде на къде се метат стълбите ,и от коя страна се вмирисва рибата....

44

Анонимен

преди 3 години

Тиквата в затвора! ЕНП , която напълни Европа с джагали, няма да го спаси!

43

Анонимен

преди 3 години

Тези дали имат право да заседават по въпроса докъде се измерва свободата на човешкия дyх. Свободата Санчо е като Еврокомисията крепи се върху пандемията от бюрокрация и слугинаж към тоя дето определя порциите - еврофондовете.

42

Анонимен

преди 3 години

Часовникът отброява последните часове на Мутрагеньо!

41

Анонимен

преди 3 години

Ако си мислите, че в Европа не знаят какво става у нас и кой за какво се бори, много се лъжете. Тук може да минава номера на разни манипулатори и истерици, но там на червени агенти не вярват. На Лаене без доказателства и европейския прокурор няма да се хване.

40

Анонимен

преди 3 години

Какъв цвят ще е картона за крадеца в четвъртък? Въпроса е към герберски ***?

39

Анонимен

преди 3 години

До Do 31 iи тем...Урсула Фон дер Лайен да си гледа в нейната паница никой не е гласувал за нея, тая ако има морал ще си подаде оставката. Урсула не е всички жени и въобще темата не е за феминизма. Първо си налейте малко интелект и разберете какво се обcъжда после давайте мнение.

38

Анонимен

преди 3 години

До 37А няма ли да искаш единен стандарт и за постигнатото срещу тази минимална заплата !?

37

Do 31 iи тем...

преди 3 години

и тем подобни мислещиЗащо се позволява на нискоинтелегентни лица да държат непочтителен език спрямо политици от женски пол? Неведнъж съм срещала по мрежата неуважителни думи прибавени към имената на г-жа Меркел, г-жа Урсула и т.н. Защо очаквате от жените само да имат деца и да поддържат домакинство? Доста неприятни постове.

36

Истукан

преди 3 години

Защо европарламентът не въведе единен стандарт на минималната работна заплата за всички членки и единни цени за всичко???????????????????????????????????????????????

35

Върховенство

преди 3 години

Референдумът от 46 за република е незаконен тъй като комунизма е обявен за незаконен в България.Незабавно връщане на монархията!Ето това е върховенство на закона.

34

НАРОДЪТ

преди 3 години

Аз се намирам в България и ЗНАМ ПО- ДОБРЕ ОТ ТЯХ КОЙ НА КОГО СЛУЖИ. КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ ГЕШЕВ - ДА НЕ КРАДЕ. МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ.

33

Върховно лицемерие

преди 3 години

ЕК: източвайте си фондовете като ви падне.Също ЕК: Защо няма върховенство на закона?

32

Анонимен

преди 3 години

Време е за нова млада монархия,България.

31

БРАВО!

преди 3 години

Обсъждането на положението в България от Евро-парламента ще даде ясна представа на евро-депутатите за ролята на кремълските петоколонници у нас, предвождани от фигуранта Радев в опита им да извадят България от ЕС и НАТО и да я присъединят към Феодална мохамеданска Евразия.

30

Анонимен

преди 3 години

До Не извратен типА да си плюем на Заешкото сърце и да бягаме с 200 не е патриотично седиш и се биеш или де да се крием под полата на Путин или Тръмп и докога ще бягаме, трябва да погледнем нещата в очите. Да искаме оставката на Баба Урсула и да видим дали ХДС и другите нема ни подкрепят, трябва да съберем подписка в целия ЕС за оставка на Урсула акушерката.