210

baba Vanga

преди 3 години

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии "Свети отец М-у-н-ч-о" с фланелка СССР и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите

209

Илиян Иванов

преди 3 години

Като ги гледам какви ги вършат Раданкънев-Еленойончевците в Брюксел, си спомням за вица с казана с българи в ада !За съжаление това е реалността !

208

Един

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. След техните обществени поръчки парите ги няма, качеството е никакво, а за населението и за здравеопазване парите са недостатъчни.

207

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

206

есен е

преди 3 години

89-ти ден мъка , тримата овчари и стадото обикалят площада като живите мъртви . на мая,импексова и фигуранта идеите се изчерпаха .тия дето системата ги убивала още са живи , няма я всенародната подкрепа ,стадото почва да разбира че е употребено , площада скоро ше е празен,опита за преврат не успя , един в Дубай е недоволен .

205

БТА

преди 3 години

" Манфред Вебер Е" Пред България има задачи, но трябва да се гордеят с постигнатото до сега. В страната има правителство на ЕНП и социалист президент има равновесие на силите добави той ." Хуан Агилар ( социалисти и демократи ) " Положението е сходно с други държави от ЕС, например в Унгария и Полша, добави той ." Факт е ,че милиони българи игнорират случващото се на жълтите павета , за тях това е несъществено. А вече е факт ,че за ЕС ,това е не съществено.

204

Бамбукян

преди 3 години

Тия искат да отслабна.

203

Маг Минчо

преди 3 години

Че Баце плямпа, си го знаем от години!Ама Йончева и този от ДПС просто избиха рибата,и то в Брюксел!Другите депутати сигурно вътрешно умират от смях.Блазе ни! Не ни трябват войни, които ще губим..Стигат ни още няколко такива избраници и ще изчезнем като нация!

202

мхм

преди 3 години

браво приятели

201

Анонимен

преди 3 години

От цялата дандания спечели единственно отровното трио.На Хаджи гейчо децата му учат в Англия и той използва момента да натрупа пачки.Арменсия толуп има къща в Гърция.Говори се ,че я обновил основно.Колкото до придворния склуптор ,той е закъсал с поръчките и пачките са добре дошли.А плебса,трябва да се задоволи с жалките 50 лева.

200

Хаджигенчо

преди 3 години

Искат окопна война. Окопайте се в есенните листа и внимавайте пиле да не ви се изцвъка на главите.

199

Анонимен

преди 3 години

ЕХхххх колко мъка има по този свят протестърски:)))))))))))))))

198

Анонимен

преди 3 години

Нека стрелбата с яйца по Европарламента започне.. СЕГА! Нали Хаджигенов обяви, че това са правата,които никой не може да ти забрани!

197

От протестиращ

преди 3 години

Вярно,че Европа ни показа среден пръст, но има и хубава страна.Като сметна още ,колко надника ще взема до март месец ,се получава една не лоша сума.И ми става на душата топло,топло.

196

Анонимен

преди 3 години

Виждате че културно ви казват (Тонката предимно и 2-*** душевноболни) че може да си крякате колкото искате :))) Прави са ! Крякайте, замеряйте с яйца и домати, смисъл някакъв ? За доматите не съжелявам, въпреки че ги обичам, но за изхабения напразно протеин....:)

195

НЕЕЕЕ

преди 3 години

До *** БедняциНе искат комунисти. И Дяволът не ги иска. Комплексиран е от тях.

194

Гласувайте за

преди 3 години

Цецоу. Дава апартамент.

193

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Бойко козирува на ЕК, за това си го пазят.Ако дойде някой читав управник, ще им се наложи да бачкат. А на бойко само му казват "Седни!", "Дай лaпа" и той го прави.Бау-бау.

192

Анонимен

преди 3 години

Протестъри- утре ще ви дават безплатно вазелин:)))))))))))))

191

До 225

преди 3 години

. 100 000 протестиращи, 5 000 000 недоволни европейци не си########################Посмали ***.Тези нули за нищо ги нямаш.Слагаш ги на поразия.