75

българин

преди 3 години

Аз това откога го говоря! Още от първия ден когато обявиха извънредното положение си помислих, че хората ще изкукуригат.И те изкукуригаха, очаквано. Как никой не се сети за психиатрите?Особено когато такива противни личности като ген. Мутафчийски, който допълнително наля масло в огъня с изрази като "Яко ще се мре!".Навсякъде по улиците виждам луди да се разхождат.В нашия блок цяло лято един луд ни чупеше стъклата на входа.В новините казаха за луда баба, която мята тежки предмети от балкона!

74

До 71

преди 3 години

ковид:Ти си цар на Природата. Не щеш маска.Ето ти една корона.,,

73

ББ

преди 3 години

оооо моля ви Баце и *** да се тестват...те заради това ли са неадекватни???...по-отговорно моля.

72

Анонимен

преди 3 години

Е това е вече наглост. Психираха целият свят с някакъв вирус и сега голяма изненада. Обаче хората се събуждат, да вирус има, но и милиони други и пак ще оцелеем. А тези от СЗО барабар с СNN трябва да бъдат премахнати. Те са истинската заплаха не covid.

71

Анонимен

преди 3 години

СЗО влияе зле на психическото здраве

70

робин уи

преди 3 години

КОФТИ-19,Измислен да побърка,слабите и невежите,наивните

69

влияе му лошо

преди 3 години

Явно Тулупа е поразен от вируса и за това е изкрейзил.

68

Анонимен

преди 3 години

До Covid-19 До там ли опре

67

Анонимен

преди 3 години

До Covid-19 Ти какво правиш тука бе. Бързай, че идва централна емисия новини

66

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Влияе на МС и на ПГ гроб, барабар с много зад.ръстени слепци !

65

Анонимен

преди 3 години

Споко и утре ще има статия 175 нови заразени и 8 починали. Ахахахахахахха

64

Бизнесмен

преди 3 години

През yя -ку-Pа на Амон РА ми е вашия КОВиТ oткакто е почнал маска не съм слагал няма да сложа. Нито сте ми променили рутината нито давам 5 пари за вас ако не разбирате думата ПрезуЯстеМийй..всички ваш проблем. Всеки който ми спомене ковид му давам моментално или дисциплинарно уволнение да върви на м ....в п-та или ако ми е познат му казвам ,че стм заразно болен и е добре да се изолира и стои далеч от мен щото лекаря каза ,че е нелечимо идиагнозата е ПРЕЗУЯМИЙЕЗАВСИЧКИВАС"

63

Анонимен

преди 3 години

Нищо бе, като ни чипират с ваксините на Бил Гейтс и ни направят роботчета, ще контролират и психичното ни здраве, така че няма за кво да го мислим.

62

Сенека

преди 3 години

Покрай глупавите страдат и останалите, но вторите са значително по-малко.

61

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Да защото основно се разпространява по медиен път и хората се стресират със заплахи за трупове, чували и хладилни камери, но няма кой да повдигне обвинения срещу истинските сеячи и разпространители на фалшиви новини и всяване на страх и стрес!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Не се карайте заради един фалшив вирос.

59

Бай Тошо

преди 3 години

"СЗО(Съюзът на Заалухавите Оолигофрени) алармира: COVID-19 влияе зле върху психичното здраве"Само на ковидпаникьорите обаче.

58

до 64

преди 3 години

Ти наред ли си изобщо да се обясняваш? Пределно добре си го казал. Грубовато, но си прав- ниската класа пострада и загуби работата си, защото е заменима от всекиго и човек за каква да е позиция там се намира за минути.

57

до 61

преди 3 години

Изобщо не ме интересува какво мисли един слуга за мен. Да си слуга е избор. Личен избор. Демокрация е, всеки сам избира по кой път да тръгне- берач на малини или квалифициран специалист.

56

Нане

преди 3 години

Виросо е фантасмагория.