18

Анонимен

преди 3 години

До Горчките чукчи!Днес българите живеят в мизерия като в бедна африканска държаваКолкото е вярно това, толкова да е здрав президента!

17

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПТука ГЕРБ ги избива по поръчка на ЕСКолкото е вярно това, толкова да е здрав президента!

16

интересно

преди 3 години

Нашите медии нямат кореспонденти тук и там. Гледат новините по телевизиите и ни информират, но представят само новини, които им изнасят. Да кажат защо в Русия при откриване на учебната година има 1ф клас. У нас в някои градчета има само 1а клас. Живеем в пълно информационна затъмнение. Такова не е имал и по времето на соца. Представят информация, която промива мозъците. Не дават например, че в Германия при протестите са искали оставката на Меркел и много подобни. Информацията е едностранчива!

15

Анонимен

преди 3 години

ВИНОВНИ са араби и турци- Ислямисти. Дори и там са се домъкнали Ислямско - Мюсюлмански и Шпиони. Руснаците да почват да тре.пят всякакви ислямисти, да им пукат занниците и да ги пускат да бягат към Турция ии Саудитска Арабия.

14

Един от Юг

преди 3 години

До един другИ с какво умнико се произвеждат батерии и електричество? С петрол!

13

Анонимен

преди 3 години

То се знае какво е но по стар съветски обичай всички се правят на ударени с мокър пaрцал. Става въпрос за силно отровното ракетно гориво гептил (диметилхидразин) изпуснато в големи количества от складове за ракетно гориво на Камчатка. Катастрофата е с огромни размери, някои я оприличават с Чернобил

12

един друг

преди 3 години

Какво? Петролни продукти в морето? Не е възможно! Танкерите никога не дефектират. Замърсяването на околоната среда е само от производството на батерии за ел. колите. Нали така "спецове"?

11

Активист на БСП

преди 3 години

Тука ГЕРБ ги избива по поръчка на ЕС

10

Каракацанос Еллин

преди 3 години

Рушканите са известни еколози и любители на природата..Едно време отровиха Европа с атомни баццили, отровиха реките Лена и Енисей със железен ферит..В Град Иркутск-свако ми е ловял двуглави биволи и елени от гората , когато е бил пратет до Монголия, за да се труда сна Братската Дружба ---- на големите огромни камиони да строи язовир ''Иркутск'' .

9

Анонимен

преди 3 години

Поредната супер подводница..

8

Анонимен

преди 3 години

HAARP?

7

Ямболски цървул

преди 3 години

Короната обхвана и морският хабитат! Задължителни маски й за рибите!

6

ХХХ

преди 3 години

И тук реките са замърсени ....риби и други животни измират та дори и крави които се поят ....ноооооо няма такива разгласявания ! Ни лук ял ни лук мирисал ....чиста е водата и това е ! Наказани няма...причини няма ......кучетата си лаят кервана си върви !

5

пУмашки мелез

преди 3 години

ристУ гордея се с твоя интелект.

4

Горчките чукчи!

преди 3 години

2 милиона българи измряха от лош живот, бедност, мизерия и отчаяние за 30 години демокрация и американско парнтьорство. Днес българите живеят в мизерия като в бедна африканска държава и са първи по смъртност в света, но са се загрижили за Камчатка.

3

Анонимен

преди 3 години

Русия се слави със своята екология. При езерото карачай сега е лято - тревата синее, птичките лаят.

2

Христо Христов

преди 3 години

Оставка на Борисов и Гешев

1

Анонимен

преди 3 години

От вулканите ще да е.