29

sofeto

преди 3 години

Масово в "Софийско метро" пътуват пътници с неправилно поставени маски(като Боко) и по трима-четрима във вагон въобще без маски, млади или стари. В цивилизована държава контролни органи ще съберат глоби равни на бюджета на средно голям град!!!

28

Пак аз

преди 3 години

О извинявам се, в уикипедия информацията е невярна. Сега проверих, инж.Братоев е директор на Метрото от 1992 година!!!!!!! Еала за такъв мандат почтри 30 години и като пенсионер продължава да е директор. Това е мандатност, това е експертност. Това че технолгиите се промениха 300 пъти за това време няма значение.Това че има млади експерти какво значение.Важно е дядо Братоев да е директор докато не влезе в деменция.

27

Въпрос за Стоян Брат

преди 3 години

До Въпрос за Стоян БратВеднага се поправям," само" 20 години е директор на Метрото Стоян Братоев,а вече е пенсионер. Как така пенсионер продължава да работи като директор? Нещо като Иван Иванов от КЕВР.

26

Въпрос за Стоян Брат

преди 3 години

Може ли да попотам някой знае ли Стоян Братоев доживотно ли е назначен като шеф на Метрополитен. Откакто е създадено метрото по времето на Тодор Живков той е директор, вече може би над 30 години е директор на Метрото! Той не е ли пенсионер, само той ли може да е директор, незаменим ли е,какъв е. Единствен в България експерт ли е? Системата в България се смени, Тодор Живков падна,Луканов ,Виденов,Костов Царя, Станишев,Бойко, висчки се смениха, Стоян Братоев все е директор на Метрополитен.

25

123

преди 3 години

Е, И? Градски транспорт, само в краен случай. Смрад, блъсканица и бацили колкото искаш.

24

Анонимен

преди 3 години

споко милиарди за ретрохвърчила има а за транспорта няма за да имат някои кюлчета в чекмеджетатаа какви приказки бяха за демокрацията - нямам дуеми а сега откровени мошеници и крадци управляват демократично - честитноокой каквото си направи сам никой неможе му го нарави

23

до 22

преди 3 години

Тоя пък имал обозримост за 1 година напред?! То за утре няма, ти за година. Виж че тия *** сутринта приемат нещо, а следобед го отменят. Каква обозримост, кви 5 лева

22

До 19

преди 3 години

Ха-ха, пич, ти нямаш обзоримост за 1 година напред. Ти значи само ядеш и се*еш. Ти ако искаш и деца не прави, че я доживееш до времето за детска градина и училище и по-сериозните разходи, я не.

21

до 19

преди 3 години

Еми не всички сме толкова богати да плащаме по 400 лв. накуп напред за нещо, което евентуално ще ползваме ако доживеем

20

Анонимен

преди 3 години

30 000 не е толкова много. Ако се приеме 12ч активен ден, това са 2500 човека/час. Значи метрото циркулира полупразно, предвид, че едно влакче е за над 400 човека.

19

До Пресметлив

преди 3 години

Пресмятащия, едногодишната ти карта е 365 лв. за цялата градска мрежа т.е. по левче на ден. С колата по лев на ден ли ти е? Само данъка и гражданската са ти повече. Да не говорим за ГТП, каско, паркиране в зелена/синя зона...

18

Пълни лъжи

преди 3 години

Сутринта в девет часа на Сердика вагоните фул без вентилация.

17

Пресметлив

преди 3 години

Нормално на билет кръгло лев и шеесе и нафта леф и педесе излиза около 2 пъти по-евтино с кола

16

Анонимен

преди 3 години

отваряли прозорците(да ви... на мет-рото) да влизало въздух ?????? щто климатиците били от старите,по малко "дезинфекция"(имитация крадат пари по лесно с тоя вирус) и купете нови ,съвременни,вашта ***-ca,крад liva ,онея горе стачкуват Тея доло въртят номера че мислят за хората,ала бала да ви го nachukam

15

Striker

преди 3 години

За наземния не зам как е, но метрото си е фул както винаги. И не виждам никакъв проблем с носенето на маски, даже е по-хигиенично, дори и да няма коронавирус. А селяците с кенефите по улиците, дето се вози по един *** в кола им се смея всеки ден. Свиркат си, псуват се, нерви, цигари, хахаха! Аз стигам до работа за 20 мин, слушам си музика и всичко е точно, колегата за същото разстояние стига за 30 мин, като после почва да обикаля, за да търси къде да паркира *** на колела:)))

14

бай онзи

преди 3 години

явно доста хора не връват ,че от февруари много хора си бачкаме home office и дори няма нужда да сме в София за да работим. Трябва да ходя другата седмица до офиса да взимам ваучери от февруари насам ,че били до декември 2020 и ми се троснаха защо не идвам да ги взимам бахахахаха...

13

Анонимен

преди 3 години

Вече не ми дреме, че няма метро понеже дори и да имаше не бих са качил навярно и да се махне короната пак не бих, просто лев няма да видят от мен тези крадци.

12

ееееееееееее

преди 3 години

а стига, де!Сега пък първото тримесечие на другата година ще пускат останалите станции от трети лъч! Егати лъжците! Сто пъти вече все местят дати и отлагат. Последно беше в края на тази година, сега пак за следващата. А нали се сещате какво значи първото тримесечие? Значи края на март!Скапаняци!

11

мен

преди 3 години

ми щото Цвета им каза да ходят пеша

10

послушни

преди 3 години

Послушали са съвета на ***: "хОди пеша, бе, хОди пеша!"