168

Handel

преди 3 години

Най-важното е да се подберат правилните въпрос. Като например:- Не сте ли съгласни че Бойко Борисов не трябва да подава оставка?

167

семейни войни

преди 3 години

Това е като предаването "Попитахме 100 човека"

166

Анонимен

преди 3 години

До Кои са ***?Бойко да си ходи лиДа беГладна кокошка просо сънува

165

Анонимен

преди 3 години

Подкрепа има, ама не от София, а от Масква и от Дубаями и от таварищ Череп

164

Анонимен

преди 3 години

Алф ли е? Рисърч ли е? Това са стъкмистики.Колко човека са питали?Скалъп скоро направиха едно проучване с 800 човека.Тези колко са? 1000 човека са попитали.Това е също като предаването Семейни войни.Попитахме 100 човека... бля-бля... Нищо не показват тези статистики.Те се правят предимно с мн млади хора.А младите са непостоянни и често сменят мнение.СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА Е ГОЛЯМА ПРИ МАЛКО ПОПИТАНИ.ТОВА СА ПЛАТЕНИ ПРОУЧВАНИЯ, НА КОИТО НИКОЙ НЯМА ДА ПОВЯРВА! НЕ ЛЪЖЕТЕ В ПЛОВДИВ НЯМАМЕ ПРОТЕСТ

163

Анонимен

преди 3 години

Манфред Вебер Е" Пред България има задачи, но трябва да се гордеят с постигнатото до сега. В страната има правителство на ЕНП и социалист президент има равновесие на силите добави той ." Хуан Агилар ( социалисти и демократи ) " Положението е сходно с други държави от ЕС, например в Унгария и Полша, добави той ." ###############-Без коментар.

162

Анонимен

преди 3 години

Само ***-ли могат да повярват на тази статистика .

161

ХАХО

преди 3 години

ХА ХА ХА

160

Кои са дебили?

преди 3 години

До "Само ***": Само *** като теб не могат да разберат, че при 63% одобрение на протестите Бойко и правителството му (които вече е само с 20% одобрение) трябва да си ходят.

159

Алтернатива има

преди 3 години

До До Радев и Нинова: А ти защо търсиш обяснение за протестите точно в строителството на отклонението от Турски поток? Винаги се строи, но в краденето гербаджиите се оказаха много по-добри. Б'оклук, суджук, апартаменти, обществени поръчки за наши хора, рекет на бизнеса. А си оставаме най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев влязохме е ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад тях.Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.

158

О хо хо

преди 3 години

Много "интелектуалци" като В. НАЙДЕНОВ, БОГДАНА И Ст. ДИМИТРОВ ОТРЕКОХА ДА СА ПОДПИСВАЛИ КАКВАТО И ДА Е ПЕТИЦИЯ ИЛИ ВЪЗВАНИЕ В ПОЛЗА НА ПРОТЕСТИТЕ. С ЛЪЖИ НЕ СЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВО. НА ЛЪЖАТА - КРАКАТА , А И УМА, СА КЪСИ.

157

До Радев и Нинова

преди 3 години

ЗАЩО ИСКАТЕ ДА СВАЛЯТЕ БОРИСОВ - ЧОВЕКЪТ, КОЙТО СЕ ПОГРИЖИ ЗА РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ ЧРЕЗ БАЛКАНСКИ ПОТОК???? ДРУГ НЕ БИ МОГЪЛ ДА СЕ СПРАВИ. ПИТАЙТЕ ПУТИН.

156

В София няма протест

преди 3 години

На опашка за хляб по Виденово се събираха повече хораМдас

155

Само дебили

преди 3 години

И измислени журналисти в измислени медии виждат протест или подкрепа за несъществуващ протест Мдаа

154

Видев

преди 3 години

Две жени, подстрекателки и пиратската тройка събрали, овце,крави и кокошкида замерят държавните сгради на България с яйцаЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИ МРАЗИ

153

Педерите в софето

преди 3 години

Искат власт Ама понеже заедно с джендърите и третополовите са под 3% и няма как да спечелят избори Правят метеж (протест)

152

Анонимен

преди 3 години

Каква мисъл очаквате от прооост фааттмак. Аз досега умен военен не съм срещал, а доста време бях в казарма. Пази боже тоя елементарен тип да има власт. Опомни се народе.

151

Анонимен

преди 3 години

Ха ха,глупости.Само това оставаше,гнусен и гаден арменец да казва ,какво да става в България. Аре бегом марш откъдето си изпълзял.

150

Само дебили

преди 3 години

В скоби *** могат да видят протестИли подкрепа за несъществуващ протестМдаа

149

Майна

преди 3 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ??? В ПЛОВДИВ ВЪОБЩЕ НЯМА НИКАКВИ ПРОТЕСТИ. КАМО ЛИ ПОДКРЕПА ЗА ТЯХ!!!!