22

Анонимен

преди 3 години

Даскалите са електората на герб Когато има избори те подсрои гласуват за техния вожд Защотото този ги толерира Учителите няма за какво да се оплакват получават си високите заплати получават и премии за празниците имат по три месеца ваканции имат срочни зимни итн

21

Анонимен

преди 3 години

Някой си цъка плюсове на поразия друго като не може да прави да цъка от пет телефона ...

20

Анонимен

преди 3 години

До бай Вълчо "Учителите лекарите и останалите плебеи да се спасяват както могат!" ми протестирайте уважаеми учители и лекари. Моите уважения към вас но не виждаме тия две гилдии да протестират особено пък с "останалите плебеи".

19

Анонимен

преди 3 години

Това "посочва просветният министър Красимир Вълчев в поздравителен адрес по повод Международния ден на учителя." Правилно е да се четат статиите тогава да се пишат коментари, защото винаги има тема и не трябва да се отклоняваме от нея. Поздрави за всички учители и дано намерят сили да се справят за да продължим напред заедно.

18

Анонимен

преди 3 години

Министъра е прав работата на учителите повтарям на учителите е трудна и неблагодарна.

17

Анонимен

преди 3 години

До Петя Кой за каквото учил най сетне. Форумите не са за да бъде обиждан министъра. Някои областни инспекторати не използват дори думата помощник възпитател защото това е изкуствено измислена дума. Те затова са помощнички за да правят каквото трябва. Не са учителки. Искам да попитам директорките на ДГ дали всички помощник възпитателки имат завършено средно образование със съответната диплома за това.

16

Петя

преди 3 години

Г-н Вълчев, къде са Ви благодарностите и съжаленията към лелите (помощник-възпитателите) в детските градини?!Тяхната работа е много по-неблагодарна от тази на госпожите, но ми се струва, че Вие дори нямате представа какво работят!Общо взето лелите са навсякъде, тъй като се пести за персонал!Те са: чистачки, гладачки, перачки, градинари, учителки, и всичко това за минимална работна заплата!Засрамете се!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Плява, плява, плява! Защо не им дадохте увеличението сега? Пълно е с болни ученици, а учителите с маски и шлемове! Това не е ли 1ва линия?! Дайте служебни лаптопи, платете интернета! След 6 месеца увеличение - я камилата, я камиларя!Лицемер смотан!

14

Анонимен

преди 3 години

Вълчев напънете се още малко ти и екипа ти от М а л о у м ници да измислите още някоя велика гл у п ост. И за теб оставка.

13

1120

преди 3 години

До анонимен 11 Елате да работите в училище и да вземете 2000 и вие.

12

Анонимен

преди 3 години

Това е първият мякащ министър на образованието. Срам! Между другото децата от 4-7 клас страшно изостават с математиката! Няма наваксване! След няколко години ще се усетят в министерството, но ще е късно, ще имаме 300,000 пълнолетни неможещи да смятат граждани. Дистанционното обучение влоши проблема, но тоя "ум" се прави че не го вижда и се хвали по телевизиите, че даже по-добре станало така.

11

Анонимен

преди 3 години

До бай ВълчоДаскалята не могат да се оплачат от пари. С лекторкирските часове + някой и друг проект на министерството + някоя 13-та заплатка в края на годината и едни 2 000 лева си ги гушват.Едно време бяха малките им заплати, сега получват повече, отколкото примерно един лекар, или полицай.

10

Анонимен

преди 3 години

6 волта. Побърка децата, побърка даскалята, побърка и родителите.

9

umen u4itel

преди 3 години

До Анонименнещо с нулите така да се каже-12600 лв.И те са малко за хора толкова зле със смятането

8

Анонимен

преди 3 години

online obrazovanieto e mnogo blagodarno. roditelite sa v vaztorg, entusiazam i s burni radostni emocii.

7

Анонимен

преди 3 години

toz umnik kolko gola e vkaral na sportnia munistar?

6

Анонимен

преди 3 години

Учителките в Бг натикаха децата в кошарите и вече масово са болни!

5

Анонимен

преди 3 години

Вълчо ,я обясни как на 15 започна годината и на 16 болни деца и родители,даскалята се подадоха както докторята за пари

4

Анонимен

преди 3 години

Закрийте класовете до 3 клас и само 3 клас учат 1 година български интензивно колкото ще могат да четат и пишат и ще може да се разредят в стаите. До 3 клас те вече са научили български говоримо а след 3 клас всички са задочни и се явяват на сесии по другите предмети както са студентите. Даже не им трябва електронно а има всякакви учебници но няма кой да ги чете.

3

Анонимен

преди 3 години

Училището в 21 век е съсипано от жените.