8

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости - от нашата кооперация имаш 4 апартамента, които ги отчетоха на второто идване (тоест навреме).А аз и до момента изравнителна сметка не съм видял.За сметка на това вече има новина, как т-фикация била готова да пусне парното (нищо, че днес навън е 32 градуса).

7

Гост

преди 3 години

То няма смисъл да се подава жалба, те са под крилото на Ванчо и Нушето. Касичка партийна с ръководство наши послушни момчета и момичета. Как ще начисляват реално сметките? А дела за партията любима .?

6

Пародия

преди 3 години

Единствената жалба там е тотално спиране с тапи на входа и отказ. Една соларна система и край на робството на аборигените. Е докато в блока има *** е трудно. Тях и 10 кожи да им съдерат пак плащат.

5

Анонимен

преди 3 години

Спасението от крадливата топлофикация е бърза КАСОВА ПРЕВАТИЗАЦИЯ.

4

аз

преди 3 години

Подиграват се с хората! Какви са тези прогнозни начислени сметки за август по 150 лева?! Какви са тези изравнителни сметки с доплащане по 400 лева след като цената на газта падна! Ликвидирайте тази фирма и създайте нова нормална! Защо се подиграват с хората?

3

жсдфдсф

преди 3 години

Топлофикация - крадци облечени във власт!

2

шоп

преди 3 години

Аз пък си мислех,че жалите към Топлофикация са неква утопия, приказки от 1001 нощ, пък то било истина бре?

1

zeus

преди 3 години

Аз лично пробвах да пусна жалба на посочените мейл адреси, попълнена бланка, подписана с електронен подпис. Никакъв отговор, че е заведена в деловодството им. Може би очакват да им ходя на крака в офисите им в условия на епидемиологична обстановка и да разписвам на хартия?