35

До протестърите

преди 3 години

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ГЕША??? ИМА ЛИ НЯКОЙ ДРУГ ПРОКУРОР, КОЙТО ДА Е СВЪРШИЛ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ ГЕША????? ИСКАТЕ ДЪРЖАВА БЕЗ ГЛ. ПРОКУРОР ИЛИ С ПО- УДОБЕН ТАКЪВ??? ЗАЩО МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ КОЙТО И ДА Е ПРОКУРОР???? А КОЙТО ГО Е СТРАХ - ДА НЕ КРАДЕ!!! ПО - ХУБАВ И ПО - ВЕСЕЛ Е ЖИВОТЪТ ТАКА.

34

О хо хо

преди 3 години

А ПРЕКРАСНАТА ГОСПОЖА - КОГА ЩЕ НАМЕРИТЕ???? ЕМИГРИРАЛА ??? В ДУБАЙ ИЛИ В РУСИЯ??? ПИТАЙТЕ НСО. ТЕ ЗНАЯТ.

33

Сталин

преди 3 години

Най големите айдуци в България това са Веригите ЕРП-та и Енергетиката на БСП плюс държавният апарат с айдуци.Общински и държавни айдуци във всеки град с милиони ако се изчислят това е една паплачинка от над 2 милиона тъпунгерунгела и палачи за бизнеса които освен да изнасят крадат ядът и сирът нищо друго не са направили в тази сържава.Накарайте тези терористи вериги и бюроклати да си плащат данъците и осигуровките и ги намалете до минимален брой.Толкова безполезни на глава няма другаде по света

32

Анонимен

преди 3 години

Бе кат се *** още, ще драскате по бюрото на Сачева за помощи .:)))))))))))))))Ама то ***- къде мозък у него:)))))))))Абе на "протестите" ( нарочно са в кавички) викнете Лилана да врътне по една...... песен. Може да ви дойте и въстаническо настроение:)))))))))))))))))

31

Анонимен

преди 3 години

Въстание!Оня *** адвокатчето се надявал преди да има 5-то издание на псевдо-въстанието, кабинета да е подал оставка! Ле-ле така не бях се смя отдавна:))))))))))))))))))))Как може толкова простотия да е събрана в едно!?Да не би вечерно време кога си ляга да връщат фабричните настройки и сутринта да не помни нищо:)))))))))))

30

До 30

преди 3 години

Много си зле, пич.Тотално нямаш идвя за какво става въпрос.

29

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали "възстание", бе гербонеграмотници!

28

Анонимен

преди 3 години

Гешев да не се отклонява, а да провери от къде идва финансирането на Бабикяните и тяхното "възстание" !Ромските "босове" са кокошкари пред зулумите на червената русофилска Мафия.

27

Анонимен

преди 3 години

Карах си колелото аз в парка и гледам някакви стикери Гешев Позор, може ли някой от тези с промитите мозъци да ми разясни какво точно е опозорил:- вършеше работата на Цацаров като беше зам. главен прокурор- подгони олигарсите и се закани да подхване и приватизацията (веднага го удариха после)- влезе в червената бърлога на фигуранта да провери, всеки който е чист трябва да е готов да бъде проверен, останалите които са гузни викат мутри вънНе Позор, а герой роби на дезинформацията.

26

Анонимен

преди 3 години

До 28Ами виж Бабикян и си представи Трайчо и Мето !

25

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си ги тези Трайчо и Мето какви са хубавци? Със специфичната миризма на ромите от пазара, с точно толкова прецизно оформените коси и бради, с анцуга. И цялостна визия, от която на човек му идва да си изповръща червата. Ето това е бъдещето на България.

24

Анонимен

преди 3 години

"Мето". Ето това е, дотука сме се докарали. Само животни останаха в тая държава. Не е истина!

23

Анонимен

преди 3 години

Горките роми - пак станаха заложници на червената мутренска Мафия !Преди изборите пък Каракачанов ще извади пак булдозера, а Фигуранта ще гледа с широко затворени очи.Апропо, той като държавен глава до сега нито веднаж не призова за толерантност към малцинствата в България.За него само Бабикян е малцинство и то по-добре ситуирано и от българското мнозинство.Трудно мога да си представя ром да размазва яйца по Парламента !

22

Анонимен

преди 3 години

Гешев се опитва да изглажда имиджа.Мутри, вън!

21

Анонимен

преди 3 години

Наистина, Гл. прокурор заслужава адмирации. Яко момче е, нркс му дтигнат силите за дългия път.

20

Простестър

преди 3 години

Гешев оооставка !

19

Анонимен

преди 3 години

Значи да очакваме момента за коментари на босове нероми.

18

Анонимен

преди 3 години

Ами като Фигуранта вдига "възстания" срещу Главния Прокурор, той реши да рови "почтените бизнесмени" на червената Мафия в ромските квартали.

17

Видев

преди 3 години

сега коментираме босове ромида осведомя по долните писачи

16

Анонимен

преди 3 години

Ох хо хо хо!Само роми били строели палати за необясними милиони!Ромските далавери са следствие от примера и практиките на батковците нероми. Ама тия батковци си имат шапки-невидимкиииии бе Уили!