52

УЖАС

преди 3 години

До БългаринСтой си на село по добре

51

Deutsch

преди 3 години

Чудя се какъв ли ще е живота на този Йожи?Ще учи комп.грамотност и английски език и ще ходи на работа от 9 до 6?!?Ако са верни тези 3 млн. Евро едва ли ще може да си ги харчи. И дали ще му стигнат да се откупи. Като си атакувал токова богати и влиятелни хора вероятно вече си поръчан. Най-вероятно ще трябва да ходи да се подписва при някой надзорник и ще е подръка.Мда, каквото сам си направиш друг не може да ти направи...

50

Анонимен

преди 3 години

Има книга за Наглите. Единия бил заровил част от парите някъде в Плана планина, а друг похарчил хиляди за скъпи дрехи и обувки.

49

Анонимен

преди 3 години

Четох,че след това са смазали полицаите,които са помагали на Цветанов в разкритията на престъпната група, защо никой не ги защити,полицаите просто са си вършели работата и не са криминали?

48

Snorky

преди 3 години

В Америка няма отвличания ит много години насам. Защо ли?!

47

Бунгар

преди 3 години

Каква е тази глупост на българския съд.Докато не върнат парите никакво излизане от затвора. Престоя в затвора е наказание за деянието,а връщането на парите е задължително. Когато знаят ,че няма излизане докато не върнат парите,ще се замислят и нека търсят начин да ги върнат,както жертвите са търсели начин да им дадът откупа.Всичко друго не е справедливост.

46

Математика

преди 3 години

"Софийският апелативен съд пусна предсрочно от затвора Ивайло Евтимов - Йожи, който беше осъден на 18 години затвор.""2 години и половина по-малко обаче лежа той в затвора""За серията отвличания, която изправи на нокти България преди 2010 г., беше осъден и Любомир Димитров - Гребеца."Сега - ако са ги хванали веднага, и от тогава са в затвора, то значи, че тоя е лежал не повече от 10 години. За какви 18 иде реч? Защо не кажете просто, че е работил всеки ден и два лежани се смятат за три!

45

кокошка няма прошка

преди 3 години

Значи са отвлекли няколко крадци,а тия дето изнесоха милиардите на България никой не ги търси.3 млн некакви търсели.35г от България са изнесени по дани на Панамски досиета и ЦРУ над 4 трилиона долара в злато ценни метали електролитна мед цинк,сребро дървесина полезни изкопаеми мрамор гранит врачансаки камък блага блага от тази ***.Над 6 трилиона е чистата загуба от емигрирал народ навън. всички олигарси дано никога добро не видите и всеки ден нагли да срещате.Кви нагли кви 5 лв.

44

Българин

преди 3 години

Що мен никой не ме отвличяа мен.Щото ходя от 7:00 до 18:30.всеки божи ден на работа /вкл и събота/ квото изкарам всичко отива за сметки жена ми децата и храна. В банката имам 1645 лв на влог.Карам голф 16г..Ризата ми е 3г.Обувките са нови-китайски.Телефон ми е с пукнат диспелей.Що никой не ме отвлича мен? Каквото си надробил на тоя свят това ще сърбаш! Който парадира с показност среща съдбата.Дарявайте.Всички със милиони в БГ има защо да не спите спокойно и добре.

43

Кабалист

преди 3 години

Наглите са Бог в действие те всички трява да бъдат освободени Йожи можи тва е природата не търпи празно.Те не са нападали честно работещи хора с 1000лв заплата вадена с честен труд.Цяла прослойка олигарси супер богаташи има БГ крадливи полиици роднините им те срутиха и изнесоха България желая им такива нагли доживот да срещат.Когато крадеш от народа а имаш наглост публично да демонстрираш охолство природата се намесва със свои правила На този свят няма нищо случайно! Наглите са ръката на Бога.

42

Анонимен

преди 3 години

3 млн. в неизвестност .....дали няма да се намерят част от тях в съдебната система ?

41

Алекс2

преди 3 години

Баце беше мнооого прав като едно време каза : Ние ги хващаме те ги пускат !

40

Дядо Петър

преди 3 години

22 пита: "Кой покри БЕЛЯЗАНИТЕ пари?"Отговорът е същия, ОПГ, наречена "прокуратура", която "покрива" собственост за милиони без дори и да е повдигнала обвинение.

39

Мноо нагъл

преди 3 години

Гешев ооставка ! Колеги, на протест !

38

Анонимен

преди 3 години

За такива отвиличания в САЩ щяха да ги изпържат с тока, тука ги пускат предсрочно. Наглостта и безочието на ВКС са стигнали дотам, че си публикуват мерзостите в сперциална страница за тазкива дела с голям обществен интерес, всички хубаво да видят как са се изтропали на метеното и на труда на МВР и прокуратурата.

37

Анонимен

преди 3 години

А Борисов и компания за колко време трябва да ги затворим, за да изкупят милионите животи които държат в бедност и моралният упадък който иституционализираха в България? Да ги пуснем предсрочно след 200-300 години от хуманност?

36

Митко 21 см

преди 3 години

Жертвите са все богати хора. Спокойно могат да вземат правосъдието в свои ръце и тогава йожита, колтуристи релета и прочие няма да си намерят спокойствието до края на жалкия живот....

35

Анонимен

преди 3 години

А приватизаторите колко живота разбиха

34

Сп???нс !?

преди 3 години

След като не са намерени парите и задържаните не са помогнали на следствието , на база на какво е това предсрочно освобождаване?! И аз работя , пък за награда ми вдигат пенсионната възраст.

33

Анонимен

преди 3 години

До не му пукало!?Искаш да определяш мнението и възгледите на хората?