188

Анонимен

преди 3 години

Протестъри , моля ви направете поне един гол протест та да видим голата истина .

187

Протестиращ

преди 3 години

Искам да кажа,че не съм толкова ***.Осъзнавам,че протеста е кауза пердута.Но 50 лева са си пари.Знаете ли ,колко кофи трябва да пренеса за тях по строежите.А тук е лесно минеш през площада ,кряскаш ,хвърлиш някое яйце и готово.Надника идва.Освен това бира и кебабчета на корем.

186

Анонимен

преди 3 години

Човешката глупост е безгранична! А тия вече копаят дъното.

185

Анонимен

преди 3 години

Вече тези протести ме навеждат на мисълта,че са организирани от Борисов.Не ми се вярва организаторите да са толкова глупави,че да си въобразяват,че с бесилки,ковчези,вуду магии и всичките други простотии,могат да привличат симпатизанти. Другия вариант е да смятат ,че народа е толкова глупав за да се хване на гола кука за шарани.

184

До 210

преди 3 години

210Анонименпреди 39 минути 1 2Костов подписа предприсъединителните договори за ЕС и НАТО и така създаде Пеевски и Борисов, ако не беше той, нямаше да има еврофондове и нямаше да има откъде да крадът.########За Пеевски и Борисов разбрахме от къде крадат.А сега ме светни от къде краде другарката ,лидер на БСП.

183

Анонимен

преди 3 години

Даже вече не е интересно да обсъждаш "протестите". Долно е все едно да риташ умрял кон:)))))))))))))))). То не че са били живи де, ама що пара взехте поне трябваше да сте и свършили нещо:))))))))))). Ама то прости лапачи без мозък. Такива у нас с лопата да ги ринеш. Ниско интелектуални с голямо его и малка пат-та:))))))))))))))- що е то??

182

Анонимен

преди 3 години

Костов подписа предприсъединителните договори за ЕС и НАТО и така създаде Пеевски и Борисов, ако не беше той, нямаше да има еврофондове и нямаше да има откъде да крадът.

181

Анонимен

преди 3 години

protestanti s burki :-)

180

77

преди 3 години

Протестърите и дума не казват за паметниците на "освободителите от 1944 г. " или свършиха яйцата и доматите???

179

Анонимен

преди 3 години

Виждам 100 интелектуалци - малко, но качествени

178

Анонимен

преди 3 години

ех, защо не са замеряли с яйца някой доцент или асистент?

177

Анонимен

преди 3 години

Това ми звучи, ела те на триъгълника че сме малко ПРИЗИВ

176

НЕ БОЙКО,

преди 3 години

а Пентагона ще разтури мераците на отрепките от крепостния комунизъм у нас и не само в България, а много скоро и в целият свят ще изчезнат диктаторските режими на феодалните тирани, на първо място в Русия, Китай и Иран, защото битката при Армагедон тепърва предстои...

175

Елена

преди 3 години

Няма как човек да не главсува за ГЕРБ като види ''отровното трио''- слуги на мафията, с лидер най-гнусните сайтове за кафява журналистика в България, не мерси ! Залагам на нормалността !

174

Анонимен

преди 3 години

Предлагам протестиращите да празнуват заедно 8 март , да им прожектират тримата *** на Доньо Донев , да извикат да ги забавлява Веско Маринов ,защото той е цветарка и се нагажда към всякакви партии , да си набавят дрогичка , пиячка , домати и сурови яйца , като неизменен за тях аксесоар и да изкарат един незабравим 280 ти протест , митинг , въстание , революция , както им харесва . може пък да се съберат 10 милиона . Циркът е пълен !!!

173

Христина В.

преди 3 години

Тези жълти книжки не разбраха ли, че оставка НЯМА да има !!!! Къде са здравните служби, защо не гио прибират ?????????????????????

172

Атанас Велмазов

преди 3 години

Нека бъдем сериозни, това е най-жалкия, малоброен и малоу.мен протест в цялата история на клета майка България ! Няма как човек да не гласува за ГЕРБ след като гледа как силно дрог.ирани хвърлят риба по обществени сгради !

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Грешиш, но без да иска бетонира Боко. Тва, че крушовската *** прави глупост след глупост само помага, а тва, че Фигуранта не знае къде се намира ... оставям без коментар.

170

истина

преди 3 години

другарю Радев, много са ти нарядко превратаджиите, и яйцата им са М. Стягай се за среща с каскета. Той няма да падне, но ти ще му паднеш.

169

Анонимен

преди 3 години

Вече си мисля ,че Черепа работи за Борисов.Тези протести,толкова отвратиха нормалните хора в България, че март месец дори и противниците на Борисов, ще гласуват за него.И частичните избори по места са живото доказателство за това.Навсякъде ГЕРБ печели със смазващо мнозинство.