61

Велика Франция

преди 3 години

Излизането на мъглявия остров от ЕС е равнозначно на катастрофа. Бритите ще загубят авторитета, влиянието и статута си на велика сила. Твърда граница с Игралндия. Всички предпоставки за разпад на Разединеното кралство са вече факт. Смея се на рошавия мошенник.

60

Анонимен

преди 3 години

Както месеци наред спряхте да работите и тръгнахте на заеми......Имат си Юнивърсъл Кредит, Хаузинг Бенефит и още куп други безвъзвратни бенефити а българите в България имат само лъснати *** и разширени отвори! :)))))))))))))

59

Анонимен

преди 3 години

Ще се справиш ти, ама не се знае дали ще прескочиш панделата след като те изритат.

58

Анонимен

преди 3 години

Вие, турчетата на повикване от коментарите не се харчете да обяснявате колко е лоша България, която е в ЕС, а турция е прекрасна, но никога няма да види ЕС.Колкото и да е лоша България и колкото и да е хубава турция, България има работа с Европейските дела, а не анадолския нужник.

57

Христо Христов

преди 3 години

До До 51Няма да налага, защото британците няма са позволят.Но ес иска да налага вето на законите приети от британския парламент, кото примерът е с икономическите закони, а не Ирландската граница.(5 септ. 2020)

56

Dakata

преди 3 години

Ще се справите много добре, Да.Както месеци наред спряхте да работите и тръгнахте на заеми.Сега и Брексита като ви удари с рестрикциите и голямата вноска...Гледам и си записвам как се справяте.И нашия разбойник Бойко големи ги говори, но цял свят вече ни знае какви сме мизерници.

55

Анонимен

преди 3 години

По всичко личи, че островните пиянки не искат сделка, за да не си нахлузват сами оглавник....... Сделка ще има само ако изхвърлят от ЕС зиганските държави като България и Румъния поради обясними причини. Германия, Франция и останалите истински държави знаят много добре колко струват и колко интелект имат повечето от вас *балканските арийци*!

54

Анонимен

преди 3 години

Едва ли някой в ЮК взема насериозно глупостите на този. По-скоро се виждат принудени от останалата половина, които не са гласували за него да се съобразяват с нежелание, както стана и с гласуването за брексит.Половината недоволни, слушат дрънкалото на другата половина. С ярост.Въобще, демокрация, до шия.

53

beeeeeee

преди 3 години

52 ами и милионите българи връзкари да си гледат тяхната държава и да не обясняват какво трябвало да направят англичаните , а да продължават да лижат мдете на СССР мутрите и да пускат обяви за пари за лечение на болни деца защото великите българи милионери ги изкрали и стадото им ръкопляска като мал0умно, беееееееее

52

Оле

преди 3 години

лееей...!

51

Анонимен

преди 3 години

По всичко личи, че островните пиянки не искат сделка, за да не си нахлузват сами оглавник. Даже се мъчат и да извиват ръце.Но дори и да няма сделка, правила ЩЕ има.А колко ще се добри, както рошавият турчин граче, ще видим след не много дълго време...

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато знам само в Хонг Конг колко пари правят англичаните и изобщо не ги мисля,ние да му мислим,че ни спряха българските проекти,спряха ни и реакторите на АЕЦ и на Белене, заради французите,а и европейския ЮП ни спряха,което е във крайна вреда за България и Европа.Искат пари от нас,а не ни дават шанс да си изкараме тези пари,за да ги платим, откъде да ги вземе България,като закриха всичките ни работещи заводи и търговия,а българските специалистите остаряха или избягаха

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкогато българите започнат да плащат 10 милиарда на година а получават 2-3 милиарда от европейсия съюз и някой велик бей става милиардер в някаква туземска република с техните данъци тогава ще разберат защо хората излизат--------Че анличанката Тачер не съсипа ли Англия и съдбата на стотици хиляди англичани,че даже и кървавия Пиночет беше нейно протеже?Да не би ЕС да беше виновен?Англия не е ли в СТО и НАТО?Аз съм против държавите в Европа да влизат в каквито и да е конфликти

48

Анонимен

преди 3 години

Този като го видя и винаги ме напушва на смях. Рядко срещан ***.

47

Анонимен

преди 3 години

Тея ще гризнат дръвцето накрая, и както не са свикнали да работят ще стане голяма драма

46

До 51

преди 3 години

ЕС никога не слагали и няма да слага " вето на британските закони", спорът е ирландската граница. Или ти смяташ, че е по добре ИРА да изрови оръжията и терорът да започне пак.Я не пиши за неща за които явно нямаш никаква представа.

45

Анонимен

преди 3 години

52 ами и милионите българи връзкари да си гледат тяхната държава и да не обясняват какво трябвало да направят англичаните , а да продължават да лижат мдете на мутрите и да пускат обяви за пари за лечение на болни деца защото великите българи милионери ги изкрали и стадото им ръкопляска като мал0умно

44

До 49 50

преди 3 години

Ооо , объркал си статията, тук се коментира безполезният БоДжо, манипулиран от Къмингс и е факт ,че БВП се срина с 20% ,а след кото излязат не ясно с колко. А твоите виждания за българската политика, които не са меродавни за милиони българи ги изразявай някъде другаде.

43

Анонимен

преди 3 години

Е па след като ес искаха да имат право на вето на британските закони,, прав е борката!

42

Анонимен

преди 3 години

48 не съм се закъхарил но не искам от републиката на абсурдите да стават милиардери с моите данъци след като вмирисаните некадърни връзкари им ръкопляскат и лижат мдете да им плащат крадектите те, аз запплатата на мутри бейове и чалгафони от републиката на абсурдите отказвам да плащам