88

Зозо

преди 3 години

Типично за бантускота - хванал се за Манолова, а че го бетонираха и децата му дишат шлака - кой му пука, важното е Орлов да е отворен. Толкова gолно племе няма и в Африка

87

бай Танас

преди 3 години

Бих се oлaбил върху тeлeшката й физиономия...

86

ддд

преди 3 години

Майчето пак е бяла и добра и си прави безплатен PR.И никога, никога не е издигала Пеевски, нали...

85

Анонимен

преди 3 години

Майче я кажи кой ти каза да предложиш Пеевски за шеф на ДАНС??По този въпрос си глуха и няма, но инъче устата ти е голяма и имаш отговор за всичко.

84

Анонимен

преди 3 години

Защо тая смръдла е в новините?

83

Анонимен

преди 3 години

И какво точно иска да направи общината тази овц а. Щото по закон тези имоти са частна собственост и общината няма право да забранява на частниците да строят на техния си имот. Иначе ще ни осъдят в Страсбург. Какво точно е решението на Манолова. Или няма решение. Иска само да си вдига рейтинга с пишман акции.

82

Коста Ликов

преди 3 години

Гледаме 13-то преработено издание на пиесата " Гладна кокошка - просо сънува " В роля та на кокошката - заслужилата артистка Мая Костинбродска ...

81

Калеко Алеко

преди 3 години

Тази жена от какво живее в момента ... с какви пари сковава платформите си ... неуспяла адвокатка известна като сестра Галева, провалена като политик, наредила се сред тези гласували за Пеевски, за шеф на ДАНС ... неосъществена кметица на София ... Назначиха я за Омбудсман, само за да се отърват от нея и от ляво и от дясно, а тя се самоназначи за кондуктор и превърна в офис, купето на влака София-Варна ... За такива като нея народът е казал: Луд умора няма, само се поти ... !!!

80

Анонимен

преди 3 години

Абе тази госпожа не я ли гониха с пръти по улиците на София преди години?? По времето на едни други протести. Накрая се спаси с едно такси.А после се оплакваше в Европейския съд.

79

Пречи

преди 3 години

на честните предприемачи да решат жилищния проблем в София.

78

БСП

преди 3 години

Мая Манолова е един истински боец и защитник на обикновения българин!!Не случайно Българите я обичат и подкрепят.Като обществен защитник (омбудсман) помогна на много бедни хора в борбата им с режима на Борисов. Помогна на майките на деца с увреждания..Истински, честен и добър човек е тя!!

77

Анонимен

преди 3 години

Тъжен поглед - тъжен!!!!!!!Това е истината!!!!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Като я гледам на снимката ,много изтормозена бре.Дали от мъка ,че не стана кмет или че Боко не я ...за слива!!!!?Не знам с какъв акъл трябва да си ,да си разтуриш семейството заради тази. Освен,ако не му е направила магия .

75

Анонимен

преди 3 години

След като мутрите презастроиха Младост, сега мутрите искат и Обеля да презастроят. 15 години управление на мутрите в София, 15 години диво презастрояване.

74

Анонимен

преди 3 години

Истинската причина за протеста е, че *** жители на тези два блока си празнуват сватбите в тая градинка. Един голям Х за тях и слугинчето на Галеви.

73

гост

преди 3 години

Върви да ставаш кметица на Благоевград или Дупница или Кюстендил, че не те помня от де си родена и живяла. Кмет на София как пък не!

72

Анонимен

преди 3 години

Галева, Галеваааа... Изпя си песента, след като те подхлъзнаха, че можеш да станеш кмет на София.

71

Марш на село

преди 3 години

Мая чушкопека скоро ще има и нов прякор - Мая синьото око. Много скоро някой изнервен водач на МПС ще в гримира.

70

Таз селянка

преди 3 години

Да си оди на селоВ софето трябва да командване ние, софиянци!

69

Анонимен

преди 3 години

мая, НИЕ не те искаме!