16

Диана

преди 3 години

Както винаги некомпетентна и некоректна! И на всичко отгоре - не разбира нищо от хумор! - според нея хуморът е цинизъм, значи...Защото важното е думите да не се вадят от подтекста, а не извадени самостоятелно да означават нещо друго, значи.Не може държавата да се занимава с несвойнствена за нея дейност - нейната работа е да УПРАВЛЯВА обществото, не да иззема функциите на отделните органи..Та...всички тези предложения може да се отнасят до специализираните организации, грижещи се за водозахрането

15

Анонимен

преди 3 години

Браво това се очаква от една опозиционна партия да дава конкретни конструктивни предложение, в случая начина на решаване в пернишкия проблем да се прилага на национално ниво за всички ,не е никак лошо предложение ,щеше да е яко ако БСП действаха така още от началото на опозиционното си управление а не само когато идват избори , всички щяхме да спечелим от такава опозиция.

14

до 15

преди 3 години

За теб ще се намери една чашка да си пийнеш хапчетата. Споко!

13

Анонимен

преди 3 години

от БСП постоянно лъжат а ти пригласяш

12

Анонимен

преди 3 години

Браво на госпожа Нинова! Мутрите и депесарите оставиха България без вода ! А водата както се знае значи Живот !!!

11

Анонимен

преди 3 години

корупцията е създадена от БКП те назначаваха само проверени другари на добри постове а наЙ тъпите ги правеха ДИРЕКТОРИСега БСП продължава с този подходПЕРДЛАГА ЗА ДИРЕКТОР НА ЯЗОВИР ЗАРКОВ

10

крадци

преди 3 години

БСП е организирана престъпна група начело с баш приватизаторката. Тези крадци и лъжци нищо не могат да предложат на народа, те са деструктивна опозиция, а ако вземат властта/надай си Боже/ ще бъдат и деструктивни управляващи. Отново ще страт финасинарето от Европа.

9

Анонимен

преди 3 години

Русофилите да кажат кой източи яз. "Копринка" !?

8

Анонимен

преди 3 години

Заигравка със снимката може би, крушовската *** май се размечта... Мууууууу

7

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, Нинова да си стегне електората, че не се издържа вече. Днес поне 5 комониза преровиха контейнерите пред блока, заприлича на сметище около тях. Дайте им малко рубли и да се връщат да тролят пред компа, ясно е че са антибългари и няма да се хванат на работа за да вдигат бевепето и мерезето, но поне да спрат да правят мизерия. Освен това бездомните кученца и котенца и не мога да се нахранят заради комонизките субхуманоиди. Стига!

6

Анонимен

преди 3 години

Скрий се мрррршо! Циничката говори за цинизъм!

5

Б.С.П.

преди 3 години

Предлагам централният кран на водата да е на Позитано, и оттам да отпускаме колкото и на когото преценим чрез вътрешно демократично гласуване !

4

Той

преди 3 години

Како Корнелке, желателно е да не давате много, много акъл, просто защото го нямате ,с каквото сте се захванали от БСП се към национална катастрофа отива!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Доста време и вода трябва да изтекат за да има кой да повярва.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Баба Ванга го каза преди...десетилетия,че през 2021 година жена ще поеме управлението на държавата и нещата ще тръгнат на...оправяне.Ейй,ще...познай,както...винаги

1

г-жа Лъжа

преди 3 години

Крушовската *** малко да почака. Ако стане министър- председател тогава ще предлага. Ако това стане, първо ще окраде хазната и тогава ако остане нещо, ще даде на другите. Тя това най-добре го може. Окрада българите чрез Техноимпекс, окраде касата на БСП, краде наред и лъже. Да пази Господ България от такава крадла и лъжкиня.