36

Анонимен

преди 3 години

Защо сега?! Имахте си кабинет, ама тогава разваляхте седянки само, нали?

35

Анонимен

преди 3 години

Празни приказки, но платена , И най обикновенният човек в Бг. знае, че мрежата е за подмяна и е с много теч и загуби. Но кой ще се захване да сменя, като е скъпо и не носи печалба.

34

въпросче

преди 3 години

е защо не го приложиха тоя модел до като бяха на власт ?

33

Анонимен

преди 3 години

И какво им е новото на крушовишките "предложения"?Че нали тъкмо за това, плюс още куп други мерки се мъчат да направят и ГЕРБ, но на всяка крачка се сблъскват с непреодолима стена от "нейни" или догански мутри?Ха да те видим теб, като седнеш в стола на Боко, как ще се оправяи със собствените си спонсори!Простащина, наглост, лицемерие и популизъм означават отдавна оср...н авторитет и поредния фалит на държавата!

32

само минавам

преди 3 години

Да знаете има двама човека, които разбират от водни ресурси на България.Първият е както казава Мустафа Карадайъ - Нашият почетен председател, него светейшество, най добрият от добрите Ахмет Доган!А вторият явно е Курнито Нинова. Ама Корни къде си тръгнала срещу най виликият из между великите хидро - инженери на страната ни! Всяка жаба да си знае гьола!

31

БСП

преди 3 години

Браво на Нинова! Истински далновиден политик!!Ето защо България ще гласува за БСП

30

Карачанаков

преди 3 години

Ей тука ти е силата акъли да даваш днес разбираш от водни ресурси утре от магистрали,аз пък ще те питам за бездомните кучета и плодящите се римляни

29

Чебурашка

преди 3 години

Новият модел на Корнелия е Дионисий Зарята да прави всекидневни молебени за дъжд.

28

Анонимен

преди 3 години

За вецовете на ДПС нито дума?

27

Анонимен

преди 3 години

Крушовицата май забравя, че където и да пипнеш и каквото и да поискаш да оправиш, все се сблъсква човек с някой *** от нейните червени спонсори - за ВСИЧКИТЕ ѝ предложения ББ опява от години, ама НЕ, не може - тук ВиК, там не-знам-си-що-си или производство на наш човек, Борисов да дойде в НС...Крушов...це, погледни какво прави в Австрия една истински КОНСТРУКТИВНА опозиция - не с бабикянска литература, ялови напъни да додрапа до властта, доноси в ЕК и компромати, а с разумни предложения.

26

Анонимен

преди 3 години

Странно, но най-много проблеми има там където по реките и водоемите има "червени" вецове.

25

Анонимен

преди 3 години

Много поздрави от премиера на Белгия за вас кумандели, Зелената партия на транссексуалните ви подкрепя.

24

Анонимен

преди 3 години

Това което предлага БСП е прах в очите на хората. По време на червения тих преврат / 1944-1960г./ БКП сега БСП. УНИЩОЖИ СТОТИЦИ КЪЩИ ИМОТИ И НАПРАВИ ЯЗОВИРИ. СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОСТАНАХА БЕЗ ИМОТИ И ЗАПОЧНАХА ЖИВОТА ОТ НУЛАТА. Сега тези язовири са заплаха за всичко живо. Е как да им вярваме?!

23

ДАААА

преди 3 години

Нелка прави ветер на Баце и става пълноводие и разцвет!

22

Анонимен

преди 3 години

Цинзъм е партия дето е убила 70 000 българи и откраднала земята и имотите на хората за да строи панелки и вецове да поучава другите.

21

Анонимен

преди 3 години

Дай на червената Мафия да разпределя ресурси...по "браЦки" !

20

Иван

преди 3 години

Корни, подмокрянето е по важно за тебе! Другото е недостижимо.

19

Диана

преди 3 години

До Анонимен 18Прав си, че г-жата малко си е поразчесала ума и като ново начало не е лошо - лошото е какво има в този ум, значи...Поне засега явно от там излизат само неща в интервала от змии и гущери до бръмбари и ***, значи...

18

Анонимен

преди 3 години

Вижте само как се е снимала! Курнелке няма да станеш премиер на България, ако ще турско да стане, не се напъвай да не вземеш да се изпуснеш

17

Анонимен

преди 3 години

На тази национална предателка лично искам да и нацеля няколко развалени домата в суратя!