221

Анонимен

преди 3 години

Как да ви мине като акъл изобщо нямате?!!!

220

Анонимен

преди 3 години

До: Браво БоркоМи как да не стане разбирач по язовирите? Сигурно Доган го е научил!

219

Анонимен

преди 3 години

Не ти минава през акъла ако го има. То в тиквата има семки, акъл не знам да има?

218

Браво Борко

преди 3 години

Браво на този ''специалист'' по всичко............обаче и аз мога така облегнал се на парапета да ИНСПЕКТИРАМ! Всъщност от кога стана и разбирач по язовирите?

217

Анонимен

преди 3 години

"Борисов от Габрово: Не ни минава и през акъла да затворим София!"Вие акъл нямате, така че думите ти нямат никаква стойност.

216

Emigrant

преди 3 години

До Про сто то селско,червено даначе,Сто пъти ви го пиша,*** нимой да читети и многу езици знайти,ама сте едни прости крадци на ДДС и нищо повече!Това за снайпери си го избий от главата,то е за книжките за обирачите на мандри!Дали Борисов ще си ходи,най малко си ти да даваш акъли и съвети,щот ти миришат краката и още не си се научил да пишеш преди да си се научил да крадеш ДДС!Борисов е такова ниво,че ако си тръгне,само за един месец ще открадете милиардите и народът ще ви изяде живи без заплати!

215

Emigrant

преди 3 години

Само да попитам крадците на ДДС,трафикантите на цигари,фалшив алкохол, горива и всички останали дайности,които дрогаря Станишев обобщи,че правеха така,че в джобовете ви потъваха 4 милиарда годишно?!Какво мислите,че би останало от България ако Боко не ви беше пуснал савака?!Разбирам,че сте му бесни,че ви откраднасветлото бъдеще и увеличи заплатите на учителите и всички държавни служители и пенсионерите!Но вие сте ч,ервеите,а България е ябълката!Без червеите можем,без БГ,не!Затуй виете и лаете

214

наблюдател

преди 3 години

Предлагам да започнем да изнасяме акъл, тъй като го имаме в повечко.

213

Анонимен

преди 3 години

Странно! На софиянци пък определено им минава през акъла тебе да те затворим и то до живот!

212

Протестиращ

преди 3 години

Малииииий много неграмотни тук искат оставка бре ! Боко че иляди с такава проста опозиция май !

211

Анонимен

преди 3 години

Борисов пада, Селски герб-ави идиотчета такива ... Търсете си друга работа ...Утре ще видим как Ирландката ще го разкатае ...И ще му се завърти свят и кръвно и т.н. Айде, със здраве измекярчета ...Дано не сте разкрили истинският си ИП адрес в тоя форум ... Щото ще стане весело...

210

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова беше до един стар коментар, обаче не го намирам ... Явно герб-авите идиотчета се оттеглят и си трият коментарите .. Оставка ... *** ...

209

Анонимен

преди 3 години

"Не ни минава и през акъла" полуграмотно говеддо, когаще се научиш да говоришбългарски правилно, а не смесенс турцизми диалект. Затова гослагат в заглавието на статията,повече хора да се усетят за какво ти се иска оставката.

208

циник

преди 3 години

Опитай се само...

207

Този дебелак е

преди 3 години

главната причина коронавируса да се вихри из България. Около 1000 на ден се заразяват. Повечето са безсимптомни. Вижте статистиката 70 80 90?? Годишни умират. Къде се заразяват в дискотеки и ресторанти? Не, просто бройките са по десет всеки ден. Борисов е виновен за това. Оставка.

206

J

преди 3 години

Тоя жив ли е още

205

Анонимен

преди 3 години

Смее ли..... тогава много повече народ, ще отиде да му покаже откъде извира властта.

204

един

преди 3 години

като гледам кметицата и аз не се сещам за София...

203

Лекар ихтиманец

преди 3 години

До сряда да ми направите Севлиево, има готови проекти. Това ми прилича но говор но шизофреник.

202

Тонката

преди 3 години

Тони момче за милиони:):):)