55

Анонимен

преди 3 години

До Питър"това е орангутанът, който ще възражда семейството и вярата"Говорейки за орангутан пгледни на обонго мъжа му

54

Анонимен

преди 3 години

Иванка Тръмп похвали баща си: Не спира да работи американския народ.

53

ПРЕВРАТ В САЩ

преди 3 години

Тръмп е арестуван заедно със семейството си и се намира в някаква военна базаюдо-масоните направиха преврат в САЩ !

52

баба мара

преди 3 години

работи за ам народ като продава оръжие и сее смърт по света затова господму изпраща сигнал да се вземе в ръце и да установи мир за човечеството

51

Един от Юг

преди 3 години

До ПитърПитъре, ти май живееш в килера на Тръмп щом знаеш всичко с подробности!Това левите резби сте неспасяеми хейтъри бре!Колкото и да ви е мъка той ще оздравее и ще спечели пак!

50

Питър

преди 3 години

До Анонимен 35Ти остави Байдън, ама е скрил, че е болен от спонсорите си и е отишъл на сбирка с бая тлъсти котараци... Ако някой от тях ритне менчето, бай Тръмп ще му се ще да е умрял при Гредетин

49

Питър

преди 3 години

До Анонимен 46"Първата дама" е всъщност "трета дама"... Отделно грозноватите порнозвезди, дето ги е опъвал срещу заплащане... Това е орангутанът, който ще възражда семейството и вярата :)

48

Питър

преди 3 години

До Анонимен 49Имал милиарди долари :) Има съдебен спор с данъчните за 79 милиона укрити данъци, както и 400 милиона падеж на заеми в следващите години. Ако не го изберат, ще ходи в затвора тоя ***. Барабар с Иванка. Това не го казвам аз, а разследвалият аферата Уотъргейт

47

Анонимен

преди 3 години

Много са ми интересни някой от предишните коментарите колко бил *** Тръмп,че дъщеря му била съветник, че било шуробаджанащина и т.н. и т.н. , само да викажа ,че Тръмп има млрд. долари така ,че и домашното му куче може да му е съветник, той е над тези неща и му пожелавам втори мандат, а за *** който цял ден се тупа в гърдите на 2 ракии колко е умен, можещ, знаещ , разбиращ и как е пенкелера на Пенкелерите е на дъното нещо не се връзва май излиза че *** е най-***!

46

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е машина, Тръмп е товарен влак, който гази всичко наред.

45

Анонимен

преди 3 години

Тъй, Ванче, тъй батьовата.И кажи на татя си да му присадят и мозък като оздравее.

44

Анонимен

преди 3 години

Браво на Тръмп! Има невероятно семейство, красиви и умни деца, а първата дама е тиха, крехка и възпитана жена, която за съжаление е под обсада от обезумяли от злоба социалисти и либерали, които само гледат да я унижат и дори сега я плюят. Каква грация, какъв финес притежава Мелания.. надали някога е имало по-красива първа дама. Но отношението към Хюсеин Обама и към устата му жена беше съвсем различно. Много тъжно, че неомарксистите подмениха ценностите и на бялото викат черно.

43

Историк

преди 3 години

Знаете ли кой е бил най-мразения президент от медиите? Ейбрахам Линкълн. Великите ги мразят приживе защото са визионери и създават противоречия. Тръмп е най-добрия президент от времената на Рейгън насам. Милиони хора от всички краища на света му пожелаха бързо оздравяване. Двама от тримата най-велики президенти са били републиканци. Вашингтон, Линкълн (републиканец, който отменя робството и спасява съюза), Рейгън (републиканец, който разби СССР), а сега Доналд Тръмп върви по техните стъпки.

42

Мухаха

преди 3 години

До АнонименИ на Иванка и на Караянка изказванията се пишат и публикуват от ПР служители ... както и на Боко... както и на Путин .... единствено Тръмп е отказал и си пише САМ туитърчетата , а и то си му личи че са си негови творения .п.с. И кога Караянка е писала окуражителни думи във Фейсбук за болния си баща че да сравним написаното ? Прекалено ентусиазирано тролиш и възхваляваш . Да не са ти повишили заплатата ? Поздравления . Няма да ти преча да си заработваш възнаграждението.

41

Едуард Петров-Едо

преди 3 години

И ПОНЕЖЕ НЕ СА ХРИСТИЯНИ, А ЮДЕИ, НЕ ЗНАЯТ, А ДОРИ И ДА ЗНАЯТ, НЕ ПРИЕМАТ, ЧЕ МЕСИЯТА ДОЙДЕ ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ В ЛИЧНОСТТА НА ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС! По този Повод Апостол Павел ни информира:,,Питомната клонка-Юдеите, беше отсечена от Бога, за да бъдете присадени вие, езичниците! И ако Дивата клонка дава толкова много Плод, то колко повече, когато Бог отново присади Питомната Клонка! Това ще стане, когато Излезе Пълното Число на Езичниците!АМИН!"

40

Анонимен

преди 3 години

До МухахаПрочети изказванията на караянчева колко нагло звучат. Тя се има за нещо повече от народа и не осъзнава че народа и плаща заплатата.Иванка Тръмп само с едон изречение в Туитър превръща баща си в герой борещ се за страната си.

39

Анонимен

преди 3 години

Много ясно за българския народ няма да работи па..

38

Анонимен

преди 3 години

На Тръмп не може да му се вярва на нито една дума.

37

Мухаха

преди 3 години

До АнонименИванка Тръмп е умна жена за разлика от караянчева ...А това кой ти го каза ? Тръмп ? Путин? Някакви нейни изказвания слушал ли си ? Нещо да е направила ? ... Освен че с брат си ходиха няколко пъти до Москва да увещават Путин да разреши строежа на Тръмп Тауър ?Троленето става трудна професия когато се наложи да доказваш глуупостите пратени от шефа ти за публикуване .

36

Анонимен

преди 3 години

До БауДа не би да мислиш че Тръм п ще го заключат в една стая от която да не може да излиза, както правят в България с народа ако решат да отидат в болиница с ковид 19