122

Анонимен

преди 3 години

Тези грозни сцени поставиха черно клеймо върху протеста и само наливат вода в мелницата на ГЕРБ. Младите се самозабравиха! Срамота!

121

Анонимен

преди 3 години

Който псува и показва средни пръсти,получава яйца отзад(изодзадя!)

120

Анонимен

преди 3 години

Който псува и показва средни пръсти,получава яйца отзад(изодзадя!)

119

Анонимен

преди 3 години

Ей, много се жалват герберите, че ги тормозят! Напишете до Началника си така и така, подавай оставка, че не търпи и всички сме ок, мдааа

118

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Определението "хората" е неуместно."То и определението за теб "човек" е твърде неуместно (меко казано), но ...

117

До Бау

преди 3 години

Като са му "необективни" "плямпанията", значи е много лесно да бъдат разбити с аргументи. Това ако въобще се налага. Понеже кой обръща внимание на "необективни плямпания"? Никой. Защо тогава такава злоба, че и насилие чак? Оставя се впечатлението, че не са "плямпания" а истини от които боли и за които липсват аргументи, затова единствената реакция която остава са крясъците и насилието!

116

Бау

преди 3 години

Хе-хе! Хитри полицаи, бе! Уж политолог, акъл раздава как стоят фактите и прогнозите, а пита полицаите дали да изпълзи!? А полицаите са казали - Нека тълпата да си изхарчи боеприпасите по този пухал, той заслужава и да не останат гранати за министерката, която ни е грижа! Стойчо-ооо, Стойчо! Разбира се, че персонално са те накичили! Ти да не мислиш, че печелиш възхищение с необективните си плямпания по студиата!? В друга държава дори ще влязат в студиото да ти ***!

115

Чебурашка

преди 3 години

До Ръсят,ръсят..... хората не биха ги замеряли с яйца. Тия..... Озверялата тълпа сипеща псувни и хвърляща яйца нямаше човешки облик, приятелю. Определението "хората" е неуместно.

114

Ръсят,ръсят

преди 3 години

Ако ефирът на големите телевизии на беше превзет от вражалки като Стойчев,Коларова,Буруджиева,Харалан Александров,Антоанета Христова......,то хората не биха ги замеряли с яйца. Тия са зинали като крокодили да ръсят истина от последна инстанция.

113

Петиция

преди 3 години

ПЕТИЦИЯУважаеми дами и господа,Изпращаме тази петиция от името на хиляди български граждани, обезпокоени от опитите за преврат срещу законно избраната на демократични избори власт в България, който се извършва с подкрепата на българския президент Румен Радев, инсталиран след съмнения за намеса на кремълско лоби у нас и директно предложение от страна на генерала от ГРУ Леонид Решетников, както и редица обвиняеми и подсъдими олигарси, преследвани от държавното обвинение на РБългария.

112

Анонимен

преди 3 години

Тези сега на протеста са същите като едно време.Нищо не е променено.Бесилки, ковчези, яйца, тор имаше пред офис на ГЕРБ и др.тъ.потииВсеки различно мислещ е обвинен, че е гербаджия и го тормозят някакви неграмотници.Дори и хора, които не са симпатизанти на ГЕРБ тормозят-само защото са различно мислещи и не подкрепят този измислен от Радев протест.Има петиция-Отворено писмо до Европейската комисия, Европейския парламент, посланиците на САЩ, Германия, Франция, представителството на ЕК в София

111

Анонимен

преди 3 години

*** са.Едно време така са замервали къщата на прадядо с яйца защото не искал да подпише съгласие за национализацията на мандрата.Носели ковчег с името му и викали или подписвай или влизай в ковчега!Ръката са счупили на прадядо.Децата му били замервани с яйца също, а вратата на къщата и прозорците с тор.Животинска тор.С каруца карали тор и изсипвали на всеки, който не подписва за национализацията пред къщите.Взели са им имота с мандрата и над 1500 овце.Златни лири и са останали само с 3 вилици

110

До едикойси

преди 3 години

Значи казваш, Борисов е виновен , че колегите ти не се уважават един друг и не уважават по-възрастните. Не домашнто възпитание, не личната отговорност, а Борисов. И са ти наслагали плюсове.Аз пък мисля, че Борисов е най-доброто което можете да имате и, че не го заслужавате даже! Не сте за Европа вие - тия дето протестирате в този КРИТИЧЕН за целия свят момент и искате да извадите страната от релсите по които върви - да я пратите в евразия и извадите от нато.

109

Анонимен

преди 3 години

И тоя папка от нашите пари.

108

Анонимен

преди 3 години

Награда - омлет за цялостно творчество. Да му е честито, той си знае защо. Няма смисъл да се прави на луд.

107

Анонимен

преди 3 години

Мъчно ми стана за човека,Мъчно ми стана за жалките хора които хвърляха яйцаМъчно ми стана за държавата, напусната от умните си чеда. Тук са останали само ***, които искат да отмъщават на майки с деца, пенсионери и академици

106

Анонимен

преди 3 години

Видя се истинското лице на протеста: ПРОТЕСТА Е АРОГАНТЕН, ПРОТЕСАТА НЕ САМО ЧЕ НЕ УВАЖАВА ЧУЖДОТО МНЕНИЕ НО И ГО ПОТИСКА И ИЗКОРЕНЯВАПРОТЕСТА Е КУПЕНПРОТЕСТА Е АГРЕСИВЕН И ПРОДАЖЕНПРОТЕСТА Е КОРУМПИРАНПРОТЕСТА ЗАЩИТАВА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИПРОТЕСТА Е АНТИГРАЖДАНСКИПРОТЕСТА Е ДЕСТРУКТИВЕН първоначално протеста изглеждаше хаотичен и без идеен но вече си пролича че той е антинароденпротеста е захранван от парите на несъстоялисе политици и нечистоплътни бизнесмени

105

Не-почитател

преди 3 години

Доцент Стойчев е дългогодишен галеник на някои медии - твърде често канен да анализра и раздава ум и разум, та доста поомръзна... Днес получи яростна защита от проф. Коларова, която удобно пропусна да отбележи абсолютно гаменското му поведение преди време и "артистичните" му изцепки пред Психиатрията в Курило. Да са живи и здрави!

104

Martin Ruseborn

преди 3 години

До EmigrantВърни се тука, емигранте, че да усетиш тиранията върху суверена!!!

103

Emigrant

преди 3 години

Казах съдът и се сетих,че всички ривът,дори и тези в Брюксел,подмушквани от червениете евродипутати,че правосъдието в БГ било лошо,ама много лошо?!Да,направо се подписвам ,че е вярно!Но с една ОГРОМНА ЗАБЕЛЕЖКА!Правосъдието в БГ не е Иван Гешев,разбирам обаче защо и кои са се втренчили в него и го сочат с пръста!Прокурорът е ножът,който реже.Ако ти си маруля за нарязване,той ще те нареже!Но това дали си маруля определя съдът на П,*** Панов!А според този съд,марули в БГ не растат?!Така,че?