152

Анонимен

преди 3 години

Смешна тълпа от шепа хора, тези ли ще свалят правителството хохо

151

Анонимен

преди 3 години

Уникален срам - бацон козирува пред - урсула , партия - герб трябва да бьде забранена сьс закон

150

православен патриот

преди 3 години

Ще спечелите битката,братя и сестри патриоти !!! Борете се до победен край!!! Трябва да смачкате мутрофашистите!!!! Благодарим ви за куража !!!! Това е само началото на борбата !!!!

149

Активист на БСП

преди 3 години

Бойко почна ли работа или още работи като шофьор???

148

Анонимен

преди 3 години

Колко къщи ще си купят сега тримата тровители на безмозъчните последователи,вече 87 ден текат кинти.

147

Ром от Рим

преди 3 години

Вече сме 1 милион на площада!

146

Край

преди 3 години

Никога не съм гласувал за Герб.На следващите избори с кеф ще дам глас за Бате.Само една препоръка имам - Бате да не подценява българите - да си направи законно заплатата 50-100 хил. лева на месец и да си получава честно заслужените пари а не да ги крие по шкафчета като лалугер.

145

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ,че е време Борисов да си ходи.Но при тази алтернатива в момента,Боко е незаменим.Галева,Импексова, другаря Радев и сие с нищо не са по добри от него.Даже са в пъти по нефелни.Дано до март месец се появи политически субект за когото си струва да гласуваме.В противен случай ни очаква Борисов 4.

144

с Р.Радев не става

преди 3 години

Да смяната на Борисов е необходима, но с 3000 души и то събрани от цяла българия власт не се събаря. С разпопен поп молитви не се правят. С бивши комунисти Радев, М. Манолова, Т. Дончева , Р. Петков и т.н. нова промяна не се прави. Хората не ви вярват. Затова площада е почти празен.

143

Анонимен

преди 3 години

Днес ако са били 100 хиляди можеше да щурмуват ама не щурмуваха

142

Анонимен

преди 3 години

Та какво промени и това поредно Велико въстание? Съмненията,че единствени печеливши са организаторите, май са основателни. Следете как ще се отрази това СИНЬО ЛЯТО върху жизнения стандарт на арменеца,адвоката и металурга!

141

Анонимен

преди 3 години

Полицията и жандармерията да им нашарят гърбовете белким им мине сърбежа

140

Анонимен

преди 3 години

Тука всичките не са барали жена секс правили е иска им се да са правили в палатике най-много някой да им сложи палката

139

Протестиращ

преди 3 години

163Анонименпреди 4 минути 4 0Гледам на четвърта снимка една руса сърничка се загърлила с българския трибагреник.Дали мога да я изчаластря в някое еФтино хотелче в Софето?Само любов ще правим, не война.###########'Тя това търси.Що секс правихме в палатките по кръстовищата.Е,подмиваше само с мокри кърпи но кой ти гледа.

138

Анонимен

преди 3 години

Алооу Ян Бибиян, отивай в Армения хората имат нужщщда от теб, всеки войник е ценен

137

Анонимен

преди 3 години

Народът ни когато му писне наистина излиза и протестира с десетки хиляди. Тука виждам не повече от 2-3 хиляди. Значи все пак положението ни не е съвсем зле. Това е много показателно! Спомнете си огромните протести при падането на комунистите преди. Иначе си ходим по екскурзии по чужбина, позамогна се малко. Нооо, това не е достатъчно и който вземе властта март- април месец след изборите, да си опича акъла, че тогава наистина народът може да въстане!

136

Анонимен

преди 3 години

Щяло да има молитва за божия помощ,а след това протеста ще се сБАБИчоса

135

Праведен

преди 3 години

До КрайМного си се объркал, та чак и сбъркан си станал !

134

от люлин

преди 3 години

Такава пародия отдавна не съм гледал!!!

133

Край

преди 3 години

до 153 Ако смятате че човек разпределил с подписа си 400 милиарда лева за 10г. на власт, трябва да живее в панелка в Дружба ...ГЕРБ е немски проект и Меркел даваше еврокинтите ЛИЧНО на Бате. От това имаха полза всички - някой неврзрачни - малка но имаха.Ще го схванете съвсем скоро и то по кофти начин. парите от ЕС за България ще секнат. И няма да краде Бате и Хемус и Околовръстното ще ги завършат Трихилядната година.