22

void

преди 3 години

"дължина от 70 фута приблизително колкото бейзболна бухалка за дете" - уважаеми, вземете се в ръце и като преписвате статиите поне ги прочитайте преди това...

21

Лилипут

преди 3 години

Ако бейзболната бухалка за дете е 70 фута, не ми се мисли какво е това дете. Както и да е... Акулите достигали максимален размер до 70 фута, ама тая била 30 метра - т.е. 100 фута... Статия пълна с *** и преписана от ***.

20

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се забрани промишленият риболов и хората да престанат да унищожават животински видове. Акулите съществуват на земята вече почти 400 милиона години - по-дълго от дърветата, и сега за няколко десетилетия хората са на път да ги унищожат, срам и позор за човечеството!

19

Анонимен

преди 3 години

"котешката акула е млада женска с дължина 30 метра"30 метра ??? Хайде като преписвате от чужди сайтове, поне се помъчете и да преведете правилно.

18

Край

преди 3 години

Тая акула е като оня пилот дето паднал със самолета и от него останали само *** и ушите. Хирурзите го спасили, зашили ги и от тогава той само пърдял и се услушвал.

17

Ид.от от днес

преди 3 години

Тя като Боинг 737 тая акула, пък за това дете не ми се мисли, дет батата му е 20 метра.

16

Лъжливото рибарче

преди 3 години

Бacu голямата акула, чуек! Въъъй, ypoдска работа!

15

Ямболски цървул

преди 3 години

Нечетах се на несвързани и объркващи ,и противоречащи си изречения в статията! Слава на журналистиката!

14

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 3 години

"През юли 2019 г. рибари в Средиземно море ..."И сега ли чак намерихте да пишете за тази"новина"?Толкова ли няма актуални новини?

13

лошо,седларов

преди 3 години

Като начало 30 метрова акула и 21 метров ДЕТСКА бейзболна бухалка никак не е лошо!Продължавай в същия дух,имаш бъдеще!:)))))

12

Анонимен

преди 3 години

"че котешката акула е млада женска с дължина 30 метра, която е с нормален растеж за възрастта си""малки котешки акули, които могат да достигнат максимална дължина от 70 фута"Мъка, мъка....!

11

Анонимен

преди 3 години

30 metra...niamam dumi...do 3ti klas li e uchila jurnalistkata

10

Вълнаро

преди 3 години

От яд и аз си обърках коментара, но на мен не ми плащат да се излагам.

9

Анонимен

преди 3 години

Животът на земята е дошъл от космоса. Периодично с метеорити на земята пада извънземна ДНК която оживява и се появява под формата на "мутанти". Такива са кракените, русалките, върколаците, караконджулите, дракони и др.

8

Вълнаро

преди 3 години

Да си некадърен даже да преведеш сносно една статия.. Да нямаш елементарна обща култура.. Пунктуация, правопис, етика, морал, безпристрастност, обективност... Трийсет метрови акули, детски бухалки по 70 фута??? Мармоти, шоколади.. Журналиститьеее триизмерна скръб сте, извинявайте, че Виловещо! го казвам, но агенция ЕЖК(Една Жена Каза) има пред всеки блок! Мислете ПРЕДИ да публикувате, защото се излагате!!!

7

Ха-ха-ха!

преди 3 години

70-футова акула - това е колкото кит, а не колкото бейзболна бухалка. Още по-малко пък на дете.Алоу! Журналистката!

6

Само питам

преди 3 години

Защо убихте акулата, бе?

5

Ха-ха

преди 3 години

Мерките и теглилките очевидно не са силна страна на авторката.

4

Анонимен

преди 3 години

Акула пришълец от други води.

3

boobaloo

преди 3 години

Исках да кажа 21 метра!!!!!!!!!