215

МНЕНИЕ

преди 3 години

Да Живее ГЕРБ и Борисов . Друга Партия няма как да спечели Избори .

214

Край

преди 3 години

Напред - след отровните триони.

213

Радев

преди 3 години

Е това беше вчера. Днес Бабикян може и да се е отказал да спасява Армения. Май е по дабре да си мета яйца тук. Май....та му на патриотизма. Ще минат и без него.

212

РосАтом

преди 3 години

До РадевВ Армения няма агресори,защото Русия ги пази .Ако някой нападне Армения Русия ще се намеси.Агресията я започнаха арменските войници в окупираната азербейджанска територия като обстреляха азерски села.Премиера им искаше да си вдигне малко падащия рейтинг с войничка,но понеже битките са на азерска земя Русия не се меси в конфликта,а заерите само чакаха повод да си върнат земите и стана "Ама аз без да искам"...

211

Радев

преди 3 години

Сърце юнашко не трае и с Бабикян за Армения ще тръгне и Хаджията с отбор въстаници и Минеков за да ги увековечи с паметник.

210

Радев

преди 3 години

Хора радвайте се Бабикян, подкрепяйте бореца за свобода защото заминава да брани Армения от агресори. Ще провежда въстания не с яйца а с оръжие, или с каквото намери.

209

Роко2

преди 3 години

Март месец са изборите , да видим възстанниците за кого ще гласуват-за 10 малки семейни партийки мейби или за чалга-хъша Слави да прави на-на-найна...?Предсрочни избори сега значи пак победа за ГЕРБ ,които имат 700 хил. твърт електорад -персонал....Докато дясното не се отърси от стари фурнаджийски лопати няма как да се обедини.Да България сега не могат да минат 10-15%,защото умните и красивите са по хижите и чужбина по време на избори или са се отдали на вакханалия в някой селска къша....

208

кЪчо

преди 3 години

Селяни в София-4 част- продуценти Божков и сие, сценаристи 3 -мата хомовци,в главните роли- селяни,в масовката същите, музика,,Сценаристите'' на Слави Инвалида

207

Валерката

преди 3 години

Ако не спрат с протестите ще скачам пак от моста с релсата.

206

Анонимен

преди 3 години

Народа толкова се е о-овчил, че скоро и Пеевски ще избере за президент!Мърш.ав народ сме, страхлив!Защо сте доволни да ви управляват мут.ри бе ??

205

Абе

преди 3 години

Не ми се влиза в спор, но точно там си защитавам правата. Правото да поискам оставка от корумпиран, неумен и необразован мутрафон.

204

Анонимен

преди 3 години

До АбеНа кой му пука от какво ти е писнало на тебе?На площада търсиш майя си, не правата си.

203

Абе

преди 3 години

Писна ми от тази опорка : "Никога не съм харесвал Бойко, ,но не харесвам и протестите. Нека да ми кажат какво следва след като падне правителството и ще ги подкрепя.Не става ей така да събаряме, без идея как ще градим."Престанете да си търсите лидери, търсете правата си! Оставка на борисов!

202

Анонимен

преди 3 години

2 милиона ли искате бре?

201

Анонимен

преди 3 години

както във киното. първият филм е най-интересен. продълженията винаги отиват на по-зле.

200

Анонимен

преди 3 години

Като са малко защо ги спират на изходите???

199

Ха

преди 3 години

До Анонимен 208Да не съм овчар, че да броя овце! Имате си чобан Бабикян, той дави брои, за него сте важни!

198

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

До АнонименЯвно ти си падаш по "лека нощ деца" .бе малкия.Върви прочети някой правописен речник , с тия гениални идеи трудно ще си намериш и кифле.

197

Анонимен

преди 3 години

До Младияпремиерсхаремавърви да гледаш "лека нощ деца" бе малкия. С тия гениални идеи най-много некое кифле да ти обърне за малко внимание.

196

жалкари

преди 3 години

Протестно автошествие срещу управлението на страната блокира движението в района на граничния пункт "Дунав мост" при Русе.Шествие от 6 коли и десетина дpиcльовци. На предишното им "велико въстание" щяха да седят до 20ч, но в 15ч полицаите се дръпнаха и тия напълниха гащите и се махнаха :)Народа наоколо яко ги освирка и овика докато се изнизваха като пръдня из ***!