11

Дърваря

преди 3 години

Бежанците които минават през България казват и пари да им даваш , в такъв обран бостан не остават.Само Българите не виждат в какво са им превърнали държавата.

10

Дърваря

преди 3 години

Позволихме им да съборят всичко което ,не купиха Западните робовладелци.А сега им работиме за без пари .Понеже ни учат на толерантност.Но за нас не важи все пак сме роби.

9

Дърваря

преди 3 години

Незнам в Сириа как е но В Берлин след 22 часа пробаи да минеш през парк.Тогава ще се учудиш от диващина , разбирасе око не те оберат.Някои казват , че това е Западна цивилизация.

8

Вълнаро

преди 3 години

Чакай сега, нали внасяхме лекари, физици, инженери, трудолюбиви хора в беда.. пък то само сапьори, касапи и шофьори на товарни камиони на къси разстояния.. Глупавата стара Европа тепърва ще жъне, каквото е посяла и продължава да сее!

7

Анонимен

преди 3 години

Типичен представител на мирната религия, който в момент на амок е направил бомба и е решил да прави фойерверки на Коледа. Либеpастията доведе до там, че във Франция по улиците се разхожда полиция с автомати. Още са в извънредно положение заради тероризма.. а в Германия правят антитерористични заграждения за празнуващите. Правоверните много обичат да газят християни.

6

Анонимен

преди 3 години

Нали са много умни и имат милиарди камери, да кажат кой изпи нафтата и спря влака.

5

мак

преди 3 години

Как може една бомба да не е свързана с терористичен акт, а с нещо друго? Това могат да измислят само толерантните и политически коректни.

4

Анонимен

преди 3 години

Бабата на момчето го е помолила да занесе бомбата на ремонт, тя е спомен от дядото, никакъв атентат не е, просто няма кой да ремонтира на село и затова. Пък младежът гледал видеа в тикток и я забравил.

3

Евроатлантик

преди 3 години

Оставете гостите на Меркел на мира!

2

Анонимен

преди 3 години

Не за тер акт ,за коледни фойерверки си го е приготвил ..просто са ИМАЛИ КЪСМЕТ във влака..стига с тези Толерастични теории , време е за истината тотално всички трябва да бъдат върнати в Арабията ,даже и тези които не се занимават с те..рор но си мълчат и дори не се обявяват от лицемерие ,че заклеймяват такива действия , че и наши "арабисти" си измислят причини да омаловажат заплахата ..ама те се борели срещу алчния капитализъм ..знаем за какво се борят -да не учат ,да не работят и помощи

1

Анонимен

преди 3 години

*** не е терористичен акт да не си помислите нещо те бомбите ей така си се возят всеки ден и, ако гръмне, гръмне.