24

Асен

преди 3 години

До АнонименДа научиш немски ли преди да говориш за какво нямат дума. Дух е Geist и точно те доказват какво значи отборен дух, като побеждават на всякакви спортни състезания, въпреки, че индивидуално играчите им не са най-добри. Дори играха финал на Хокей на олимпиадата. Дали са роботи и нямат дух, не си ти който ще каже. Доста *** и некомпетентен човек, който си коментира сам.

23

Анонимен

преди 3 години

България е първа по смъртност в света.

22

Анонимен

преди 3 години

Въпреки всичко внучките на руските победители, обслужват внуците на победените от ВСВ по магистралите на Европа.

21

Анонимен

преди 3 години

Затова ли българската министърка на туризма на западната страна членка на ЕС и НАТО за пореден път беше в Русия да се моли за руски туристи за да могат българите западняци да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.

20

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, вие сещате ли се, че България е Запада от гледна точка на Блатная. За азиатците ние сме Запада и си личи, бевепето ни на глава от население е по-голямо, мерезето ни е по-голямо, няма радиация, има си море и ски курорти. Блатная само може да сънува за стандарта на живот на Запад, тоест в България.

19

Анонимен

преди 3 години

Комунизма е същесвувал много преди Маркс. Маркс само е анализирал икономическите отношения при капитализма, заслугата му е голяма за времето си, но днес във всяка по голяма фирма има така наречени бизнес аналисти които правят много по сложни анализи от Маркс.

18

Адски се...

преди 3 години

...надявам западняците да не са го казали тва така - ахахахахахахахахаха, доцта лицемерно!!! Ахахахахахах....

17

Анонимен

преди 3 години

До ГерманияКарл Маркс е германски евреин, създател на комунизма. Германия финансира и изпраща Ленин в Русия да свали монархията. Маркузе - германски философ баща на западния съвремен комунизъм с идеите си за диктатура на малцинствата. Германия доста бели направи. Меко казано заслужаваше да бъде разделена и нарязана. А с поканата на бежанците го заслужава отново.

16

Анонимен

преди 3 години

Германците са хора материалисти, роботи. Затова са най-добрите занаятчии, правят най-добрите стоки за потребление, но са машини, материалистичен народ, дори нямат в езика си дума за дух, а за глагола дишам използват сансктитската дума за дух, но не го знаят. Езикът им е точен и става само за технически спецификации. Ако Водача им заповята са готови на всичко, абсолютно безчувсвени същества.

15

До 17

преди 3 години

Пълни глупости.

14

Анонимен

преди 3 години

Самият факт, че за тях направиха план Маршал да се възстановяват, а Русия която беше разрушена от войната трябваше да сама да се възстановяват говори ясно кой на коя страна е бил. При това Русия хвърли огромни средства за да произведе атомната бомба, защото САЩ вече бяха планирали ядрените удари по Русия. И пак успя да излезе пред Запада във високите и космическите технологии, в културата и изкуството.

13

Германия

преди 3 години

Германците са избивали са цели села - жени, деца, старци, всичко до крак и после са изгаряли всичко. Нито един германец не се е обявил против техния Водач, който дори е бил избран демократично с избори, уважаван политик в Европа, мъж да годината на Time по това време. Никаква съпротива, всички са го подкрепяли, нахлуга в чужда държава и избиха 20 милиона братя славяни. Тогава в България партизаните избиваха немските войници, а днес им се молим да открият завод да им работим евтино.

12

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, пак някви са ви виновни, така ли мързеливи безработни ***?!?

11

Анонимен

преди 3 години

Плана Маршал вдига цяла Западна Европа на крака. Под крилото на американците, Западна Европа построи благоденстващи общества с щедри социални системи. През това време източноевропейците манифестираха и бачкаха в кoлхози и ткзс-та. По-свободолюбивите народи като чехи, поляци и унгарци се надигнаха, но рoбитe си останаха с наведени глави до днес.

10

Анонимен

преди 3 години

На Западна Германия след войната й трябваха 10 години за да стане първа икономика... много работят и много произвеждат. Две катастрофално загубени войни не ги пречупиха. Сега хранят и цяло ГДР.

9

Анонимен

преди 3 години

Където са стъпили руснаците трева не никне даже и германците не могат да се оправят

8

Анонимен

преди 3 години

А при това ГДР беше витрината на соца. Как ще стигнат ГФР, като ония диваци окрадоха и национализираха де що могат. Все пак разликата между двете Германии намалява, но трудно. Ще им трябва още век за да се заличи.

7

Хм

преди 3 години

Ако посочените данни са верни,то положението въобще не е лошо-89% от западните заплати е съвсем приемливо.Има и предимства-нисък брой на цве*тн*ите имигранти.Което в един момент може да направи Източна Германия резерват за заможни бели.Всъщност това е реално за почти цяла Източна Европа,с оглед на миграционната политика на западните държави.Тоест белите хора ще имат място,където да живеят спокойно.

6

Анонимен

преди 3 години

Как няма да изостава.Да тъпчеш една територия 45 годни, да управляваш една държава по *** начин, да мачкаш народа и да не му даваш да диша....Нормално е.След като беше победен фашизма, Западната част се управляваше от кадърни хора и тя просперира много бързо. САЩ ПОДПОМАГАХА Западна германия и материално и финансово, немският народ е работлив - ето причината Западна Германия да прогресира толкова бързо и за 20 години след войната да стане водеща икономика на Европа.

5

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, 45 години са управлявали Кремълските ***, напълно нормално. И след 300 години пак ще е същото, да имаш комонизки режим е все едно радиация да ти покоси мозъка, и след 10 000 години пак ще си болен. Ясно ли е?!?