6

Уууу

преди 3 години

В България е като подвижен музей, постоянно се срещат коли над 30г. Има уникално поддържани и чистички, а има и направо товарни, циментирани и кални. Пред блока имаме даже червен Москвич 1360, в движение, скоро питах комшията за пробега и казва мина 25000км!! Паркиран е до корейска кола от магазина..

5

да

преди 3 години

За пира по време на чума си прав! Поредната глупост, като при соца - лозунги и плакати, а на практика е обратното. "Всички предпазни мерки са спазени!" Хайде юруш на панаира, после пак що имало толкова заразени...Само на мен ли ми направи впечатление, че има автомобил с марката "Мерцес"? Нищо чудно, че само три броя са произведени, сефте чувам!..

4

Анонимен

преди 3 години

До УжасХрън-мрън ... айде стегни се малко.

3

Ужас

преди 3 години

Заралийският кмет позволи пир по време на чума.Няма тържества за 6 септември,за 22 септември, учители и ученици се побъркват от мерки против Ковид, маски на закрито и т.н. ,но ние ще правим панаир- просто град и държава на абсурдите.

2

Веско

преди 3 години

"както и да не се използват за ежедневна употреба"!? Туй пък що? През ден ли може да се ползват?

1

По български

преди 3 години

Музиката гърми, скарата дими.,.изгорели газове се стелятЖивеещите до парка панически се изнесоха кой накъдето му видят очите.