72

Истина и фалш

преди 3 години

Мир на праха на Ирина Славина! Истинска опозиционерка, нейната автентичност направи на пух и прах фалшивия образ на измисления опозиционер Алексей Навални. Един ден, руснаците може да и издигнат паметник, защото тя пожертва всичко без да се превърне в оръдие на чужди сили, които никога не са мислили и не мислят добро на страната им и нейното население.

71

Анонимен

преди 3 години

И тая като на варшавското въстание ще да и е била обещана помощ от лондон (или вашингтон или брюксел)... амв като пламнало, никой не дошъл да помага в пламъците да гаси... тогаз са чакали на сталин, сега са чакали на руската пожарна. Слава на сталин и руската пожарна, че не са рискували живота на руските момчета, за да спасяват служители на чужди интереси.

70

Анонимен

преди 3 години

Не е трябвало да го прави.Съчувствам на близките и,а също и на нейните последователи и приятели.Тези срещу които се е изправила са изклали един милион казаци без да се документират събитията.По заповед на Вожда на революцията.Списъците и архивите се въвеждат по-късно от Сталин.Мислите ли че това ще спре тези които избиха Романови,и после тръгнаха да им търсят костите по горите от човешка хуманност ? Жалко за най-хубавият народ на Земята.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60 А вие ,европе...до.филите ,многополовите ,с демократичните ценности ,може ли да се вдигнете още по високо ,та всички да видят зачервените ви халки .И най добре си забиите по една тесла отзад , и ще сте върхът на евроатлантическите ценности 1

68

Анонимен

преди 3 години

До бг А В ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ЗАНДАН БЪЛГАРИЯ ,КОЛКО СТОТИЦИ ХОРА СЕ ЗАПАЛИХА ОТ МИЗЕРИЯ И БЕЗИСХОДИЦА,ЗА 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА МАФИЯТА БКП-ГЕРБ

67

Анонимен

преди 3 години

До Барселона Да ти пи...кам на демокрацията ! П . д.ерастия ,наркомания ,алкохолизъм ,ксенофобия към автохонното население ,свиреп атеизъм и гавра с християнските ценности ,еднополови бракове и върхът ....,,Живота на черните има значение ,,И ТОВА АКО НЕ Е РАСИЗЪМ ?

66

Край

преди 3 години

Това с отровните триони ми е добро А?.

65

Край

преди 3 години

Тукя отровните триони кога ще се палят. Дарявам им кофа крадена и кръщавана нафта - да горят по-бавно че да могат да станат добри лайфове.

64

Край

преди 3 години

В Русия народа ПРЯКО и МАЖОРИТАРНО избира властта - президента Путин е желан за управленец от мнозинството руснаци.Това е демокрация.Тук гласувате за някакви абревиатури БСП МСП ГЕРБ ДПС и получавате Лъчо Мозъка и Десислава Атанасова Пеевски или Киро добрев.Къде е демокрацията питам аз и отговор не искам.

63

Анонимен

преди 3 години

Така е пич, нищо ново в европа!В холандия, две седмици преди изборите и седмица преди да го разстрелят, пим фортаюн заяви по телевизията им в интервю, че ако му се случи нещо правителството и лично премиерът ще са виновни, ама демократичните медии мълчаха по въпроса.

62

АнонимеН

преди 3 години

НИЩО НОВО ЗА ТОТАЛИТАРНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ

61

Барселона

преди 3 години

Такава е Демокрацията в ...Матушка Русия...

60

Анонимен

преди 3 години

"Отворена Русия" - това е всъщност "Отворено общество" на Сорос. Олигархът Ходорковски финансира " "Отворена Русия", а Ходорковски го финансира Сорос, Сорос пък го финансира ЦРУ. В крайна сметка става въпрос за пари. Това електронно изданийце в Нижни Новгород съществува благодарение на субсидиите на Сорос. Когато руската държава прекрати тези финансирания, такива като Ирина от "журналисти" ще станат никои. Тъй и Навални си живееше добре с 6000 долара зплата осигурена с американски пари

59

Makedon

преди 3 години

Vo Rusija .... a i vo Bolgarija e carstvo na MAFIJATA ..... zivotot ne vredi ni skrsena kopejka ni zolta stotinka GOSPOD DA MU E NA POMOS

58

Затова е учила

преди 3 години

Вбесила се е,поляла се с бензин и се запалила.Край!

57

Анонимен

преди 3 години

До НапомнянеТи от къде знаеш за тези 60 самозапалили се???

56

Така е ..

преди 3 години

До Напомняне 62 У нас няма нито един самозапалил се по политически причини.Причините са психически.

55

бг

преди 3 години

Бог да я прости. Как в тази *** и тюрма наречена Русия въпреки всичко продължават да се раждат достойни хора!

54

Анонимен

преди 3 години

До НапомнянеНие гледаме в собствения си двор: напомнянията какви ги вършат комунистите по света ни служат за обица на ухото какво ни чака ако позволим пак да се настанят в България.

53

Анонимен

преди 3 години

До НапомнянеНе знам за 60, но знам за прекалено мно0го тежки далавери, които рядко стигат над ниво "20 коментара във фейсбук", преди някой да си изгуби работта и всичко да секне.